După despărțire, fosta ta iubită îți va dori aceste lucruri în viață.

Fosta iubită îți poate dori multe lucruri după despărțire și va fi fericită dacă ele ți se vor întâmpla. Desigur, numai tu poți să-i oferi această bucurie. Chiar dacă te-a trădat și a plecat cu altul, ea oricum va fi fericită pentru tine.

Dacă recent a plecat cu altul și acum se simte bine cu el, va dori să dispari complet din viața ei, să nu o mai urmărești, implorând-o să se întoarcă.  Dar ceva mai târziu, ea te va urmări…

Va fi fericită dacă după despărțire devii cel mai nesemnificativ om de pe planetă și cazi în cea mai mare groapă din care nu poți ieși.

Dacă, după ce a plecat te insultă, te umilește, este nepoliticoasă – o face din cauza emoțiilor. Tot ce vrea – este ca toate acestea să se transforme în realitate. Visează să-ți lovească orgoliul cât mai tare. Pentru ca tu să alergi după ea și să o convingi să se întoarcă. Vrea să respiri cu ea. Să trăiești viața ei.

Va fi bucuroasă dacă începi să consumi alcool, îți pierzi locul de muncă și cazi cât mai jos în societate. Va fi fericită dacă devii slab în toate.

Se va bucura dacă nu-ți găsești o femeie normală, iar dacă o găsești, atunci să fie o bețivă pe care o cunoaște toată curtea.

Dacă, din disperare o rogi să se întoarcă, ea nici nu se va uita la tine. Știe că ești un ratat și e bucuroasă că te-a părăsit.

Acum are emoții cu un bărbat nou. Crede în el, în minte își construiește un viitor fericit cu el. Crede minciunile pe care i le spune. Dar…

Concluzie:

Ea are nevoie de toate astea pentru a se afirma, tu însă, nu trebuie să-i oferi această oportunitate. Trebuie să te ridici mai sus decât ai fost înainte. Atunci ea va înțelege (în timp) că ești un bărbat puternic, care nu degradează din cauza unei femei.

Se întâmplă adesea. Femeile nepotrivite pentru o relație serioasă și scorpiile îți vor dori aceste lucruri.