Fetele pe care le placi te resping întotdeauna? Iată care este motivul.

Probabil că fiecare bărbat s-a confruntat cel puțin o dată cu situația în care a fost respins de fata pe care o plăcea. Chiar dacă la prima vedere părea că între ei apăruse simpatie reciprocă, imediat ce au început să comunice, bărbatul a primit un refuz brusc.

De ce se întâmplă acest lucru și cum poate fi influențată această situație?

Efectul de Halo

În mod surprinzător, dar de cele mai multe ori vinovat este așa-numitul „efect de halo”. Bărbatul care a fost cucerit instantaneu de anumite trăsături ale femeii: fie că e vorba despre tandrețea vocii, silueta, culoarea părului, privirea ei – imediat crede că această femeie ideală merită mult mai mult decât el îi poate oferi. Și acest lucru se simte atunci când bărbatul și femeia încep să contacteze.

De îndată ce bărbatul arată această atitudine și venerează excesiv femeia, la nivel subconștient ea îl simte cu o treaptă mai jos.

Exact acest lucru este dăunător pentru începutul oricărei relații, deoarece, prin natură, femeia tinde să se supună și să aibă încredere doar în cei mai puternici reprezentanți ai s*xului puternic.

Desigur, situația poate fi schimbată, dar pentru aceasta bărbatul trebuie în primul rând să-și schimbe modelul de comportament și conștiința. Dacă își va analiza toate eșecurile anterioare când a fost respins, atunci va putea trage anumite concluzii care au și fost sursa întreruperii contactului.

Bărbatul – este reprezentantul s*xului puternic și întotdeauna ar trebui să fie cu o treaptă mai sus decât femeia. Acest lucru ar trebui să se vadă în orice: în gândurile, comportamentul și conștiința sa. În caz contrar, femeia nu va accepta niciodată să fie într-o relație cu el.

Pentru că femeia întotdeauna stă în spatele unui bărbat puternic. Și nu spun că, bărbatul nu trebuie să manifeste atenție față de femeie, spunându-i complimente și oferindu-i timpul său. Cel mai important lucru este să nu depășească acea linie fină și să ajungă în mulțimea admiratorilor care nu vor primi niciodată un răspuns.