5 motive pentru care bărbații singuri trăiesc mai fericiți decât femeile singure.

Adesea putem întâlni bărbați singuri, dar de succes și bogați. Au totul pentru fericire, motiv pentru care nu se căsătoresc niciodată. Ei au înțeles cum este construită viața, s-au regăsit pe sine, au un scop clar definit și merg spre el.

Și adesea bărbații singuri se dovedesc a fi mult mai fericiți, mai bogați și mai de succes decât femeile care nu au un partener (nu mă refer la relațiile temporare). De ce se întâmplă acest lucru?

1. Puterea unui obiectiv clar!

Femeile sunt incapabile să realizeze o singură sarcină. Ele au nevoie de totul și imediat. Bărbatul știe sigur ce vrea să obțină, dacă este o persoană matură din punct de vedere psihologic. Multe femei nu ajung niciodată la asta și adesea încearcă să-și îmbunătățească situația financiară și calitatea vieții din contul bărbaților.

Femeile singure adesea se simt neputincioase, nu au o direcție clară. Bărbații, dimpotrivă, vor să se simtă semnificativi, să obțină totul singuri! Și nu contează dacă au o femeie alături, cel mai important lucru este autodisciplina.

2. Slăbiciunea naturii feminine.

Femeile, fiind singure, înțeleg că, în ciuda independenței, forței și autosuficienței lor, au nevoie de sprijin și un umăr puternic alături. În public, femeia este luminoasă și curajoasă, iar seara plânge în pernă din cauza lipsei de dragoste și grijă! În mod inconștient ea vrea să aibă un partener cu care să se simtă slabă și lipsită de apărare.

3. Femeile au nevoie mai mult de familie, bărbații au nevoie de libertate!

Femeia vrea să-și realizeze natura feminină! Soțul și copii îi oferă sentimentul de fericire și satisfacție personală. Esența feminină necesită sacrificiu, ea neapărat trebuie să ofere cuiva afecțiune și grijă. Bărbatul nu iubește restricțiile și de multe ori prezența unei soții necesită o restructurare a modului de viață.

4. Femeia divorțată cu un copil va avea mai multe probleme.

După divorț, situația financiară a femeii se deteriorează, adesea foarte mult. Ea încearcă să-i ofere copilului tot ce e mai bun, astfel încât calitatea vieții sale să nu sufere deloc din cauza bugetului redus. Femeia divorțată cu un copil nu se va putea recăsători atât de ușor, pentru că ea trebuie să-și găsească nu doar un soț, ci o persoană care va deveni un exemplu masculin pentru copilul ei.

5. Bărbații nu au nevoie de emoții inutile.

Femeile sunt emoționale, se bazează pe sentimente și intuiție. Bărbații le depășesc în logică, raționalism, ceea ce înseamnă că pot arunca emoțiile inutile deoparte și vor merge mai departe spre visurile lor.

Bărbatul se simte bine singur. Odată cu apariția femeii în viața lui, el aude constant critici, reproșuri și cereri care îl împiedică să-și atingă obiectivele!

Sunteți de acord cu cele de mai sus?