Cum înțelegi că femeia este îndrăgostită de tine? Acordă atenție acestor 7 fraze.

Femeia care a fost mult timp singură este destul de prudentă cu bărbații și cu relațiile noi. Chiar dacă are sentimente romantice, ea le va ascunde cu grijă, de teama să nu se ”ardă” din nou.

Însă există anumite fraze care îi trădează sentimentele:

1. ”Cu tine vreau să încep totul din nou.”

Cuvinte foarte importante care indică faptul că femeia este pregătită pentru o nouă relație, ea are încredere în bărbat și, în ciuda experienței dureroase din trecut, este gata să încerce din nou. Ea demonstrează involuntar că este atrasă de bărbat, vrea să renunțe rapid la statutul ei și, desigur, cultivă iubirea în inima sa.

2. ”Ce te face fericit?

Unul dintre indicatorii principali ai iubirii, este dorința de a face bărbatul fericit, de a-l face să zâmbească. Atunci când femeia îi adresează această întrebare, este clar că ea vrea să-l cunoască mai bine, că nu-i este indiferent.

3. ”Vreau să-ți cunosc cele mai ascunse dorințe.”

Planurile și visurile bărbatului drag sunt întotdeauna foarte importante pentru femeie. Ea le pune pe primul loc și le prețuiește mai mult decât propriile dorințe și nevoi. Ea vrea să realizeze împreună cu bărbatul aceste visuri, să fie sprijinul lui în orice. Desigur, cu această frază femeia își dezvăluie imediat iubirea și atracția.

4. ”Vreau să te ajut.”

Femeia îndrăgostită acordă o mare importanță confortului și fericirii bărbatului. Poate că are nevoie de sprijin, încurajare, cuvinte bune din partea ei. Ea este gata să-i ofere toate acestea și își exprimă dorința fără să-și dea seama că se trădează.

5. ”Casa mea este întotdeauna deschisă pentru tine.”

De obicei, femeia singură este foarte prudentă cu vizitatorii și oaspeții casei sale. Ea are un stil de viață măsurat, are obiceiuri și o rutină pe care nu este obișnuită să le jertfească. Doar bărbatul de care este îndrăgostită va avea acest privilegiu. Ea îl invită direct și vorbește despre asta.

6. ”Mă simt bine cu tine.”

Femeia singură tânjește după atenția și afecțiunea masculină, dar încearcă în orice mod posibil să ascundă acest lucru. Însă atunci când se îndrăgostește, ea îi spune bărbatului direct cât de bine se simte cu el. Doar sentimentele adevărate pot face femeia să se deschidă.

7. ”Îmi schimb planurile pentru noi.”

Acestea sunt sacrificiile pe care le poate face doar o femeie îndrăgostită. Ea poate anula întâlnirea cu prietena, ceea ce planificase de multă vreme, o vizită la rude, dar va face totul pentru ca întâlnirea cu acest bărbat să aibă loc. Desigur, acest comportament trădează imediat femeia îndrăgostită. Dorința ei de a fi cu obiectul iubirii este prea mare.