3 cerințe ale bărbatului pe care le poți ignora cu încredere.

Cu care dintre aceste condiții nu ai fi de acord?

1. Să ascundeți relația. 

În realitate nu există prea multe motive obiective pentru care bărbatul îți poate cere să aveți o relație secretă. În acest caz te poți gândi doar la câteva opțiuni: că are deja o familie, mai are o relație romantică, fie are o muncă secretă. Și cel mai rău lucru, nu este că presupunerile tale sunt adevărate, ci faptul că acest secret vă va afecta negativ relația.

2. Să ascuți plângerile lui constante

Este bine atunci când bărbatul îți împărtășește detaliile vieții sale: rău este atunci când aceste detalii se transformă în plângeri conștiente și regulate, iar tu te transformi într-o vestă care poate suporta toate crizele sale de isterie. Atunci bărbatul își pierde pur și simplu imaginea de bărbat, el devine slab, neajutorat și mai puțin atractiv.

3. Să-ți schimbi aspectul

Pentru majoritatea bărbaților aspectul femei este cu adevărat important (deși uneori nu înțeleg nimic în coafurile și hainele femeilor). Mulți dintre ei, însă, depășesc limita, indicându-i femeii când și în ce trebuie să fie îmbrăcată și ce își dorește să schimbe în ea. Acesta din urmă este periculoasă: femeia, având încredere în relație, se poate pierde pe sine și sub influență să facă lucruri ireparabile.