5 motive pentru care bărbații pleacă de la femeile frumoase la cele obișnuite.

Aspectul contează foarte mult la stabilirea primului contact. Acesta este un factor care atrage atenția. Atunci când femeia este frumoasă, bine îngrijită, ea are șanse mai mari să fie observată. Deși, aceleași șanse le are și o fată care este mai puțin frumoasă, dar fermecătoare, dulce și interesantă în comunicare. Potrivit experților bărbații înțelepți și conștienți, care își aleg o parteneră de viață, nu pun frumusețea femeii pe primul loc.

Iată 5 exemple în care bărbatul poate părăsi cu ușurință o femeie frumoasă.

1. Bărbatul evadează de frumusețea goală

„Frumoasă” nu înseamnă „plină”. Există o categorie de femei care își direcționează toată puterea pentru a-și face aspectul perfect: silueta fără cusur, pielea perfectă, unghii, păr, față – o operă de artă. Dar în spatele acestei copertine se află o carte cu conținut gol. În ea nu există lumină, căldură, energie feminină, există doar: „Dă-mi, dă-mi…”

Orice bărbat se va plictisi repede de o păpușă goală și solicitantă. Și desigur, atunci când el întâlnește o fată „imperfectă”, dar dulce, inteligentă, afectuoasă, plăcută și interesantă – o alege pe ea.

2. Ingratitudinea femeilor frumoase

Frumusețea poate transforma femeia într-o persoană foarte egoistă. Din cauza atractivității externe, ea devine răsfățată și nerecunoscătoare.

Ingratitudinea este o calitate teribilă. Dacă femeia devalorizează tot ceea ce face bărbatul pentru ea, la un moment dat el nu va mai face nimic. Acest lucru poate provoca scandaluri, pretenții, resentimente și bărbatul va evada la femeia care îl va aprecia pe merit. Chiar dacă ea este o fată simplă, pură și dulce, dar îl privește ca pe un zeu, bărbatului îi va fi indiferent cât este de frumoasă fizic. Orice bărbat vrea să fie apreciat, nu folosit.

3. Dacă în spatele frumuseții se ascund temeri, complexe și o mulțime de pretenții

Adesea se întâmplă că femeia frumoasă prin frumusețea externă își compensează fricile și complexele. Arată ca o regină, dar este mereu chinuită de incertitudine. Ea se îndoiește dacă bărbatul o iubește și cere constant dovada acestei iubiri. Poate fi geloasă fără niciun motiv, se îngrijorează că bărbatul o poate părăsi dacă va îmbătrâni. Pretențiile, controlul total, isteria nejustificată pot obosi bărbatul și el va fugi de la o astfel de femeie fără să privească înapoi.

4. Bărbatul nu poate avea încredere în partenera sa frumoasă. 

Bărbații au nevoie de două lucruri. Primul – recunoașterea și respectul femeii. Al doilea – loialitatea și devotamentul ei. Adesea, femeile frumoase înconjurate de atenția s*xului opus, sunt necredincioase. Și chiar dacă este fidelă, bărbatului i se poate părea că ceilalți o privesc, îi arată semne de atenție, flirtează cu ea. El va obosi de grijile constante legate de loialitate și va fugi la o femeie mai puțin atrăgătoare, care nu trebuie împărțită cu nimeni, care îi este recunoscătoare.

5. Femeia frumoasă nu vrea copii

Bărbatul familist care își dorește o familie numeroasă și fericită poate fi dezamăgit de partenera sa dacă ea nu vrea să devină mamă, se îngrijorează că sarcina îi va strica silueta, iar alăptarea îi va face sânii înfiorători. În acest caz bărbatul va căuta o femeie care va deveni o mamă bună pentru copiii săi.

Pentru a atrage un bărbat, femeia trebuie să se iubească pe sine, să fie naturală. Când are bunătate în inimă, este atentă față de ceilalți, când își cunoaște propria valoare, se respectă, are farmec, va atrage întotdeauna omul potrivit și îi va câștiga inima. Iar bărbatul alături de o astfel de femeie uită de frumusețe, pentru că el are nevoie de femeie ca o resursă energetică, și nu de o imagine frumoasă.