8 obiceiuri feminine ciudate pe care bărbații nu le înțeleg.

Bărbații și femeile gândesc diferit. Și dacă un anumit lucru pentru femeie este o normă, bărbatul nu înțelege nimic.

Bărbații au numit 8 obiceiuri feminine ciudate pe care nu le înțeleg deloc:

1. Gelozia pentru obiecte

Bărbatul este capabil să-și iubească nu numai femeia, ci și mașina sau computerul. Mai mult, iubirea poate fi foarte mare. Uneori, bărbatul poate acorda mai multă atenție mașinii decât iubitei sale. Nu este surprinzător faptul că femeile devin geloase.

2. Pantofii cu toc

Fiecare fată a priori crede că trebuie să poarte pantofi cu toc. Și nu contează că se simte incomod, în schimb e frumos. În opinia mea, acest lucru nu ar trebui să fie o obligație. Cred că este important confortul, iar pantofii cu toc înalt cu siguranță nu sunt confortabili.

3. Dieta pentru doi

Dietele joacă un rol important în viața fetelor. Din când în când acestea încearcă diferite diete pentru a scăpa de kilogramele în plus. Păcat ca singura victimă este bărbatul care trebuie sa-și sprijine iubita în acest proces. Ea chiar poate face o criză de isterie dacă bărbatul mănâncă mâncare normală. Femeia nu înțelege că el nu vrea să slăbească, el vrea carne!

4. Punctualitatea

Punctualitatea nu este deloc punctul forte al femeilor. Acestea mereu întârzie undeva. Cea mai mare parte a dimineții își beau cafeaua și citesc feedul de pe Instagram. Iar când le mai rămâne puțin timp, aleargă pentru a reuși, dar, așa cum se întâmplă adesea, nu au timp pentru nimic și întârzie.

5. Genele și gura

Ați observat vreodată cum se machiază femeile? În special atunci când își aplică rimelul pe gene? Pare foarte amuzant, de îndată ce duc pensula la ochi, li se deschide automat gura.

7. Cu prietena la baie. 

Ați observat că femeile rareori merg la baie singure? În mare parte, preferă să meargă cu prietenele. Ce fac acolo rămâne un mister. Se știe doar că adoră să facă autoportrete pe care le distribuie pe rețelele sociale.

8. Dragostea pentru pufoșenii

Cine sunt aceste pufoșenii? De cele mai multe ori niște animale mici. Nivelul acestei iubiri crește dramatic atunci când femeia vede cățeluși, pisoi sau alte animăluțe. Multe dintre ele țipă de fericire.