3 motive pentru care femeia de peste 50 de ani nu va putea construi o relație.  

Există femei care după divorț sau care au trăit până la această vârstă fără atenția masculină – în viitor, de asemenea, nu au nevoie de ea!

Și motivul nu este aspectul exterior, ci de exemplu, educația din copilărie. Poate că fata a crescut fără tată și a înțeles că mama poate face totul singură, că nu are nevoie de sprijinul masculin.

Deci, iată 3 motive pentru care femeia de peste 50 de ani nu va putea construi o relație.

1. ”Fac totul singură, nu am nevoie de ajutorul nimănui.”

Adesea, astfel de femei obișnuiesc să facă totul singure, nu solicită niciodată ajutorul cuiva, în special ajutorul bărbatului, deoarece nu sunt obișnuite să li se acorde grijă.

Poate că ați observat de mai multe ori doamne care își cară singure pungile grele, le ridică la etajul cinci și prefac că totul este în ordine. Se va întâmpla până în momentul în care va există un motiv să izbucnească și să facă o criză de isterie, chiar și singură cu sine.

2. ”Nu știu ce bărbat este potrivit pentru mine.”

Astfel de doamne nu înțeleg ce bărbat își doresc alături. Pentru că nu au idee și nu au încercat asta pe propria piele.

Ele sunt confuze. Periodic ascultă prietenii și cunoscuții care au avut o astfel de experiență, dar nu intră în contact cu nimeni, au dificultăți de comunicare. Și în viitor regretă, dar este prea târziu.

3. „Va fi așa cum am spus eu!”

Ele nu țin cont de părerea cuiva, deoarece sunt obișnuite să trăiască după propriile reguli și dorințe. Și nu le poți dovedi nimic, pentru că vor insista pe opinia lor.

În acest caz bărbații nu se pot înțelege cu ele. Prin natură, bărbatul este cel care dobândește resurse, repară totul prin casă și nu-i este ușor când femeia nu-l ascultă și nu-l susține, ci face totul singură.

Sunt de acord că unei astfel de femei nu trebuie să i se reproșeze nimic pentru alegerea de a fi singură. Pur și simplu, în viața ei încă nu a apărut acel „lider” care să o ia sub aripa sa.