Ce poate ascunde și ce poate face femeia de dragul bărbatului: îți dezvălui câteva secrete.

Există lucruri în viața femeilor pe care încearcă să le ascundă cu grijă de bărbați:

De exemplu, noi femeile nu spunem câți parteneri am avut înainte … Desigur, poți crede că ești cel mult al doilea, dar nu vei ști niciodată numărul real.

Noi, femeile, atunci când aflăm numele de familie al bărbatului, încercăm imediat să-l lipim de numele nostru și să vedem cum sună. Ei bine, în caz dacă….

Uneori te comparăm cu fostul: după cum știi, totul se învață prin comparație. Și ai un avantaj din moment ce este în continuare cu tine, ești mai bun. Dar este posibil să nu fie pentru totdeauna.

Avem, de asemenea, o sumă de bani ascunsă despre care, cel mai probabil, nu știi nimic. În caz de urgențe – nu se știe niciodată ce se poate întâmpla…

Și puțin probabil vei afla costul real al unei coafuri noi. Chiar poți rămâne surprins, aflând că îți puteai cumpăra pantofi pentru cele patru sezoane cu acești bani.

Desigur, este o mică parte din ceea ce poate ascunde o femeie de tine și acestea sunt cele mai inofensive exemple, așa că ne vom opri aici.

Dar atunci când femeia uită că este, în primul rând, femeie, apoi soție, mamă și orice altceva, logica ei feminină se îndreaptă în direcția greșită:

– femeia poate imita orgasmul, doar pentru a nu părea frigidă în fața bărbatului și, în același timp, nu va obține plăcere.

– Face un milion de aluzii care nu sunt întotdeauna clare nici pentru ea însăși și se întreabă, oare de ce bărbatul nu și-a dat seama de nimic.

– Se angajează la câteva locuri de muncă și plătește împrumuturile bărbatului, având convingerea că odată ce suntem o familie – toate cheltuielile se împart la doi.

– Se teme că ar putea să o părăsească cu doi copii, așa că îl naște pe al treilea – să nu plece.

– Trăiește cu un alcoolic, leneș sau despot, doar ca în familie ”să existe tată”.

– Iartă trădarea și așteaptă ca el să se schimbe.

– Naște un copil, pentru că așa trebuie.

– Este sigură că bărbatul poate pleca la alta doar pentru că cealaltă ea are sânii mai mari și face supa mai gustoasă.

– Poate fi în rolul de amantă mulți ani și crede că bărbatul va pleca din familie de dragul ei.

Și cel mai trist lucru….

– Femeia se poate adapta oricărei situații, oricărui bărbat, poate găsi scuze pentru orice faptă stupidă pentru a salva familia sau a păstra bărbatul, doar pentru a nu rămâne singură.

Și în acest caz, viața îi trimite opțiuni noi și scheme complexe. Dar femeia iese din nou din situație, uitând de interesele și dorințele sale.

Însă dacă își dă seama ce face, atunci nu mai există cale de întoarcere. Ea începe foarte timid, să trăiască pentru sine, să facă ceea ce iubește, să se odihnească atunci când vrea. Și aici începe ceva magic: Viața îi trimite întâlniri plăcute, cunoștințe și oportunități noi. Și îi apare un singur gând: „Chiar este posibil așa ceva?”

Nu știu cum funcționează, dar imediat ce femeia se alege pe sine, își alege interesele și dorințele, lumea se inversează și i se deschid noi orizonturi. M-am convins de acest lucru din propria mea experiență și sunt uimită de înțelepciunea Universului…