Am 37 de ani, el – 16 ani și ne înțelegem bine. De ce sunt mulți împotriva unei astfel de relații?

Am un iubit, el are 16 ani, iar eu recent am împlinit 37 de ani. Nu am crezut niciodată că voi avea o relație cu un bărbat atât de tânăr. 

El iubește felul în care mă îmbrac, tocurile mele înalte, rochiile de „femeie adevărată”. Vede în mine o femeie adevărată, chiar aș spune o femeie naturală. În casa noastră domnește întotdeauna confortul și înțelegerea. Îl răsfăț cu mâncărurile sale preferate.

Fetele de vârsta sa în fuste scurte nu-l interesează. Cel puțin așa îmi spune.

Cea mai mare surpriză pentru mine, nu a fost faptul că am intrat într-o astfel de relație, ci faptul că mama lui nu a împiedicat uniunea noastră. Mai mult, chiar sunt în relații bune cu ea. Mi-a spus că este foarte fericită că băiatul ei locuiește cu o femeie inteligentă, cu experiență.

Am fost încântată să aud asta și sunt complet de acord cu opinia ei.

Suntem peste tot împreună. Mergem la diverse expoziții, forumuri și alte evenimente intelectuale. El dobândește cunoștințe noi, își face contacte utile. Uneori chiar se întâmplă să intre în dispute cu oameni foarte înțelepți și se dovedește că are dreptate.

Nu m-aș fi gândit niciodată că voi spune asta, dar chiar petrec timpul interesant cu un tânăr de 16 ani! Discutăm mereu despre ceva, ascultăm punctul de vedere al celuilalt.

În urmă cu două luni s-a mutat la mine. Din fericire, mama sa nu este împotrivă. Nu planificăm nimic, trăim „aici și acum”. Încercăm să ne bucurăm de fiecare clipă, pentru că suntem fericiți împreună.

Ceea ce observ este că are o atitudine negativă față de fetele de vârsta sa, spune că sunt stupide și nu înțeleg multe lucruri. Poate când vor crește și vor fi mai înțelepte, își va găsi una printre ele. Sunt conștientă de acest lucru și nu voi încerca să îl rețin.

Pentru mine este important să fie fericit.

Mulți oameni sunt împotriva unei astfel de relații. Ei spun că mă joc cu sentimentele unui „copil”. Nu văd nimic în neregulă cu relația noastră. În acest moment suntem fericiți și ne iubim. Și orice altceva – nu contează.