5 reguli ale ”fetelor rele” pe care merită să le urmezi și tu.

Câte „femei bune” vorbesc despre faptul că viața e nedreaptă cu ele! Care este motivul? Probabil aceste 5 reguli pe care le respectă orice „fată rea” te vor ajuta să înțelegi acest lucru.

1. Imprevizibilitatea

Este bine să faci totul conform regulilor și cu seriozitate completă, dar acest comportament nu este întotdeauna potrivit. Bărbații prea repede se plictisesc de predictibilitatea feminină, pentru că subconștient ei vor să descopere secrete, să experimenteze aventuri. De aceea, farsele inofensive și spontaneitatea vor dilua monotonia vieții cotidiene.

2. Să spui ”nu” când este necesar. 

Empatia și dorința de a ajuta – sunt virtuți feminine importante. Dar bărbații prețuiesc cel mai mult înțelepciunea doamnelor frumoase.

De aceea, este atât de important să poți spune „nu” la momentul potrivit. Femeia care știe să ajute, dar în același timp nu se sacrifică pe sine, persoana iubită și interesele comune, va fi întotdeauna pe primul loc la bărbat.

3. Să te conectezi de la treburile cotidiene la partener.

Multe femei cred că lenjeria de pat curată și prânzul delicios sunt lucrurile la care visează toți bărbații. Să fii o soție bună nu înseamnă deloc să te scufunzi complet în treburile casnice, uitând de sentimente. Pe primul loc ar trebui să fie relația dintre bărbat și femeie. De aceea, este atât de important să lași periodic totul deoparte și să dedici timp intereselor comune.

4. Să cheltui bani pentru tine.

„Femeile bune” adesea economisesc pentru sine, punând în prim plan interesele gospodărești ale familiei. Nu merită să uiți de propriile interese și dorințe. Ar trebui să lași deoparte toate gândurile despre egoism și să-ți permiți nu numai să visezi, ci și să-ți realizezi dorințele.

Doar iubindu-se, fără să-și sacrifice interesele, femeia va fi dorită și fericită.

5. Nu te dărui complet familiei. 

A fi o soție și o mamă bună nu înseamnă să-ți pui viața la picioarele celor din familie. Dar majoritatea femeilor fac acest lucru, uitând că ele sunt personalități.
Dizolvându-se complet în familie, femeia se pierde, încetează să se dezvolte și să crească. Începe involuntar să trăiască viața copiilor și își mută pe ei ambițiile nerealizate.

Nu merită să-ți sacrifici cariera, interesele și hobby-urile. Nu te sacrifica, ci manifestă dragoste pentru tine.