Psihologul a dezvăluit 3 semne imperceptibile prin care poți înțelege că bărbatul nu are intenții serioase.

Se întâmplă adesea ca bărbatul și femeia se întâlnesc, există o apropiere, dar ce fel de relație este între ei – nu e clar. Această perioadă poate dura o săptămână sau o lună. Și cel mai mult suferă fetele, pentru că nu înțeleg dacă bărbatul are intenții serioase sau nu. De obicei, fata/femeia nu îndrăznește să-i pună această întrebare direct, pentru că nu vrea să-l împovăreze cu nimic.

Psihologii dezvăluie 3 semne imperceptibile prin care poți înțelege că bărbatul nu are intenții serioase:

1. Încearcă să visezi cu el.

Visurile – sunt ceva cât se poate de personal și intim. Oamenii cu care am visat împreună pot fi numărați pe degete, și de regulă, erau oameni foarte apropiați.

Invită-l să vă gândiți împreună la ceva. Nu trebuie să fie un vis important. Să fie de exemplu, o vacanță banală. Împreună, puteți visa unde veți zbura pentru a vă odihni, ce veți face acolo și cum veți petrece timpul. Descrieți totul până la cele mai mici detalii.

În acest moment, vei putea înțelege atitudinea lui reală față de tine. Dacă bărbatul nu simte ceva serios, aceste visuri îi vor provoca disconfort și vei înțelege imediat acest lucru.

2. Roagă-l să-ți promită ceva. 

Dacă bărbatul te vede ca pe viitoarea sa iubită, atunci el va dori să-și țină cuvântul, chiar dacă nu a mai făcut acest lucru până acum.

De exemplu, spune-i că ți-ai dori să mergi la teatru în 10 zile. Roagă-l să te însoțească și să-și respecte promisiunea.

Și apoi doar trebuie să privești ce se va întâmpla în 10 zile.

3. Spune cuvântul „Noi”?

Dacă bărbatul are intenții serioase, uneori el va acționa inconștient, de parcă ați fi deja într-o relație.

Observă dacă spune „noi” sau dacă împarte cuplul vostru în „eu” și „tu”.
Acesta este un punct foarte important. În primul caz, el deja te-a legat mental și inconștient de sine. În al doilea caz, dimpotrivă, există o împărțire ca indivizi.