4 motive pentru care unele femei nu-și doresc o relație cu bărbații de peste 50 de ani.

Există câteva motive pentru care unele femei nu-și doresc o relație cu un bărbat de această vârstă.

1) Stilul de viață sedentar

Mulți bărbați după 50 de ani devin mai puțin activi. Nu-i mai poți convinge să iasă la plimbare sau să muncească în grădină. Astfel de bărbați vor avea prea puține lucruri cu care vor putea interesa femeile care, dimpotrivă, vor să facă toate acestea. Tocmai din acest motiv ele nu vor începe o relație cu ei.

2) Au o viziune pesimistă asupra lumii

Majoritatea bărbaților care depășesc pragul de 50 de ani, se schimbă nu numai fizic, ci și psihologic. Ei se transformă în niște ”moși morocănoși”, ca să zic așa. Privesc lumea și societatea dintr-o latură pesimistă: “Aceștia din nou fac zgomot. Cât am obosit de ei. Tu ești întotdeauna nemulțumită.” Le este dificil să intereseze femeile, respectiv, nici ele nu vor să comunice cu ei.

3) Plângeri frecvente despre boli. 

Desigur, bărbații după 50 de ani nu sunt protejați de anumite afecțiuni. Din cauza muncii dificile și a stresului frecvent, ei adesea se îmbolnăvesc. Însă majoritatea femeilor nu vor să accepte și să asculte plângerile lor legate de starea de sănătate. De aceea, le este mai ușor să nu înceapă deloc o relație. În orice caz, își pot găsi cu ușurință altul care nu va avea astfel de probleme.

4) Sunt mulțumiți de singurătate. 

Mulți bărbați după 50 de ani conștientizează că trăiesc mai bine singuri decât cu cineva. Acest lucru se observă, în special dacă au fost căsătoriți înainte. Să fii stăpânul vieții tale și să nu asculți reproșurile soției – cred că, este visul oricărui bărbat. Treptat, el pierde capacitatea de a iubi și de a arăta semne de atenție femeii sale.

Desigur toți oamenii sunt diferiți. Însă chiar și cel mai ”morocănos moș” poate cunoaște iubirea, dacă așa este destinat.

Ce motive puteți adăuga?