Unele femei după 35 de ani își caută mult mai activ un bărbat. Iată de ce.

După 35 de ani femeile sunt mult mai active și deschise să cunoască bărbați noi. Ele pot manifesta singure inițiativa. Vor încerca să arate afecțiune și interes în mesaje și multe altele. De ce se întâmplă acest lucru?

Aceeași femeie cu 10 ani în urmă s-ar fi putut comporta exact invers. Se închidea în sine, nu ieșea la întâlniri, nu suna și nu scria prima.

De obicei după 35 de ani ( la cineva și după 30 de ani) cade vălul speranțelor. Femeile nu mai cred în imaginea din mintea lor pe care și-au creat-o încă din copilărie. Nu mai așteaptă bărbatul perfect. Pur și simplu nu mai cred în el. Și din moment ce nu cred, atunci nu are rost să pretindă că sunt femeia din imagine: femeia puternică pe care bărbații o cuceresc și o doresc.

Ce se schimbă în atitudinea lor față de bărbați după 35 de ani?

Oricât de ciudat ar părea, dar la această vârstă femeile devin mai puțin serioase în raport cu bărbații. Dacă bărbații la această vârstă de abia ajung la o relație serioasă și familie, atunci femeile nu se mai agață de căsătorie și de bărbat. Ele au nevoie de emoții pe care nu le-au primit la o vârstă mai fragedă.

De obicei, ele au avut deja toată seriozitatea. Mai exact, au trăit toate dezavantajele unei relații serioase prin: gelozie, nervi, rutina zilnică.

De aceea nu e de mirare că pe site-urile de întâlniri ți-a scris o femeie drăguță de 35 de ani. E în regulă, doar bucură-te. Mulți bărbați fac o greșeală. Când văd că femeia nu are chef de ceva serios, exact în acest moment își doresc o relație serioasă. Nu știu de ce se întâmplă asta.

Nu merită să faci presiune asupra ei. Mai bine bucurați-vă unul de celălalt și uitați de seriozitate.