7 fraze sau cereri feminine care umilesc bărbatul.

Unele fraze sau cereri feminine pot umili bărbatul. El nu uită și iartă cu greu astfel de fraze, deși uneori pretinde că nu s-a întâmplat nimic. Bărbații nu sunt obișnuiți să-și expună emoțiile la vedere, să-și arate slăbiciunea pentru a nu cădea și mai mult în ochii femeii.

Astăzi, situațiile în care femeia pune presiune asupra bărbatului, luptă pentru conducere, încearcă să manipuleze și să-l modeleze după sine – sunt destul de frecvente. De regulă, acestea sunt însoțite de următoarele fraze, cereri care umilesc bărbatul:

1. „Te comporți ca o femeie!” sau “Ești mai rău decât o femeie!”

Auzind astfel de fraze, el înțelege că nu o satisface ca bărbat – material, fizic și moral. Iar repetarea periodică a acestei afirmații subestimează respectul de sine al bărbatului, până la degradare.

2. „Nu te poți compara cu fostul meu iubit” sau „Vecinul nostru este mult mai inteligent decât tine!”

Este vorba despre lipsă totală de respect. Nu ar trebui să-i ierți femeii o astfel de atitudine. Trebuie să o pui la punct, fie să pleci.

3. „Ești un ratat!”, „Cine te crezi?” sau „Ești rău la…”.

Femeia sugerează că bărbatul nu reprezintă nimic.

4. “Crezi că nu-mi voi găsi unul mai bun?”

Femeia sugerează că bărbatul nu este eroul din basmul ei și, în mod clar, nu este versiunea finală. El nu face față elementelor „trebuie” și „ești obligat”.  Într-un cuvânt, nu este demn de o astfel de ”regină”.

5. „Dacă nu te vei schimba, te voi înșela sau îmi voi găsi altul”.

Aceasta este manipulare deschisă. Mai degrabă, femeia a încercat toate trucurile manipulative, dar niciunul dintre ele nu a funcționat, așa că a decis să folosească amenințarea – șantaj, în căutarea punctelor dureroase ale partenerului. Și probabil că nu este fidelă demult timp, deoarece nu se teme să vorbească atât de ușor pe acest subiect.

6. “Fără mine ești nimeni!”

Femeia în mod clar este lider în relație, dar se pare că acest lucru nu este suficient pentru ea. Ea vrea să preia complet spațiul personal al bărbatului, făcând din el o ”cârpă”.

7. “Te sfătuiesc să stai departe de astfel de prieteni!”

Femeia este geloasă pe prietenii lui. Mai întâi, îi interzice să comunice cu prietenii, apoi cu rudele. În curând vei observa cum îți alege cercul de comunicare și vei fi sub control total.

Și dacă bărbatul este pasiv în relație și merită cu adevărat asta? Chiar și așa, nimeni nu-i dă dreptul să nu-l respecte. Dacă te respecți, nu ar trebui să-i permiți să-ți spună cele de mai sus.