În relație femeia are nevoie de aceste 6 lucruri mici, dar extrem de importante.

Cum poate fi înțeleasă femeia? Timp de 1000 de ani, bărbații nu pot răspunde la această întrebare. Astăzi vreau să-ți împărtășesc câteva sfaturi care te vor ajuta să găsești răspunsul la această întrebare:

1. Grija.

Cum înveți să înțelegi femeia? Nicicum. Adesea nici ea nu știe ce vrea. Dar niciuna nu va refuza grija ta sau faptele masculine. Chiar dacă este adultă și independentă, orice femeie visează să fie o fetiță pentru bărbatul ei.

Ea vrea să fugi la farmacie când este bolnavă, să o acoperi cu o pătură noaptea, să-i aduci ciocolata preferată. Și alte lucruri mici care îți par a fi prostii. Dar ele sunt foarte importante pentru iubita ta.

2. Suportul.

Din simplul motiv că ești bărbat – ar trebui să fii capabil să iei o parte din responsabilitățile ei pe umerii tăi. Nu trebuie să-ți fie frică să-ți asumi responsabilitatea și să fii lider în relația voastră.

Dacă nu faci toate acestea, atunci apare o întrebare logică: de ce ea ar avea nevoie de tine?

3. Înțelegerea.

Este unul dintre factorii principali într-o relație. Trebuie să înțelegi că ea într-adevăr nu poate alege dintre două rochii aproape identice, cea pe care o va purta la întâlnire. Că uneori, din cauza unei unghii rupte, i se poate strica dispoziția.

Vrei să comunici cu femeia în aceeași limbă? Prefă-te că înțelegi toate problemele ei. Ea va aprecia acest lucru.

4. Atenția.

Niciun cadou – chiar și cel mai mare diamant din lume – nu poate înlocui timpul pe care îl vei petrece cu ea.

Puțin probabil va aprecia faptul că stai la birou de dimineață până seara pentru a câștiga bani. Pentru ea este mai important să ieșiți la cinema, să vă plimbați sau pur și simplu să petreceți weekend-ul acasă.

5. Recunoașterea.

Ea vrea să fie cea mai bună pentru tine și este important să-i spui despre asta cât mai des. Că este deosebită, cea mai bună și unică. Să-i observi părțile bune și să taci uneori despre cele rele.

Toate fetele se tem să fie singure. De aceea, își caută pe cineva pe care să se poată baza. Cel care nu o va părăsi în vremuri dificile. Ea are nevoie de încrederea că peste câțiva ani nu o vei schimba pentru una mai tânără și mai frumoasă. Arată-i că vrei cu adevărat să fii cu ea și că nimic nu te va face să-ți schimbi decizia.

Uneori o îmbrățișare este mult mai valoroasă decât un cadou scump. Astfel ea simte sprijinul tău, simte că ești alături. A fi alături – nu înseamnă să fii aproape doar fizic. Ci să o simți, să o asculți, să o înțelegi.

6. Banii decid, dar nu totul. 

Mulți bărbați cred că banii rezolvă totul. Da, o anumită categorie de femei au nevoie exact de asta. Dar acestea nu sunt femeile cu care poți construi o relație serioasă. De îndată ce îți vei schimba mașina pentru o opțiune mai bugetară, astfel de femei vor dispărea din viața ta.

Ce vor fetele și femeile de la un bărbat ?! Fiecare visează la un bărbat adevărat: puternic, responsabil, capabil să ia decizii și să o protejeze.