Bărbatul bun nu va lua de soție femeia care are aceste 6 trăsături.

Nu în zadar se spune că femeia primește soțul pe care îl merită. Și dacă lucrurile în familie nu decurg perfect, atunci merită să scapi mai întâi de acele calități cu care ai atras în viața ta bărbatul care te-a dezamăgit.

Femeile adesea sunt departe de ideal: sunt prost educate, nu vor să se dezvolte, dar, în același timp, se plâng neobosit că au avut ghinion în dragoste.

6 calități din cauza cărora femeia merită un soț rău:

1. Nu știe să spună „Nu”

Bărbații-consumatori sunt atrași de femei cu voință slabă. Doamna este gata să-i ofere totul doar pentru ca el să fie mulțumit de ea. Nu-i refuză nimic, pentru că așa trăiește mai ușor. Soții unor astfel de femei sunt, de obicei, tirani dominatori.

Din exterior, chiar poate părea că soția este o victimă. De fapt, ea însăși și-a ales un bărbat obișnuit să dea ordine. Ea nu trebuie să ia decizii pe cont propriu, să-și apere poziția, să intre într-o situație de conflict.

2. Este mercantilă 

S-a obișnuit cu faptul că soțul îi plătește toate capriciile. În același timp, ea nu lucrează, dar adoră să cheltuiască bani. Și soțul se obișnuiește cu astfel de situații, înțelege că, oricât ar greși, își va putea răscumpăra vina, oferindu-i un alt lucru scump.

El poate avea o amantă, fără să-i fie rușine. Nu-și respectă soția, dar se simte confortabil cu ea, pentru că știe că pentru bani ea este dispusă să îndure orice disconfort psihologic.

3. Provoacă în mod constant scandaluri

Femeia se plânge tuturor cunoscuților că soțul ei este agresiv, își arată aproape cu mândrie vânătăile și loviturile.

O astfel de doamnă își acuză public soțul de toate păcatele, face isterie, ea este prima care atacă cu pumnii. Și … primește ca răspuns, în cel mai bun caz, o palmă peste față.

4. Este o salvatoare

Cu siguranță ați întâlnit astfel de cupluri: el este jucător și bețiv, ea este salvatorul lui. Îl scoate mereu din tot felul de probleme, îl duce la medic, îi plătește datoriile. Dar nu vă grăbiți să o compătimiți. Cel mai probabil, femeii îi place acest rol.

Tuturor le este milă de ea, încearcă să o ajute. Iar ea își petrece viața salvând bărbatul aventurier. I se pare că fără ea va ajunge imediat într-o prăpastie. Deci, ea devine sprijinul lui.

5. Mormăie, critică și cere.

O avalanșă eternă de critici și acuzații… Viața cu o astfel de femeie se transformă într-un iad. Nu este capabilă să laude, nu exprimă niciodată aprobarea acțiunilor bărbatului. Ghiciți ce bărbat va îndura toate acestea?

Exact, unul cu voință slabă, incapabil să acționeze decisiv. Nimeni altcineva n-ar suporta atacurile ei. De aceea nu așteaptă inițiativă de la soț, pentru că știe dinainte că este un ratat. Ea a făcut tot posibilul pentru a dezvolta în el complexe.

6. Vrea cât mai multă atenție masculină

Femeii nu-i pasă de sentimentele soțului și fără ezitare îl înșală chiar sub nasul lui. Iar el se preface că în familie totul este în regulă, dar în fiecare seară sărută sticla. Alcoolul i-a înlocuit plăcerile în dragoste.

Soții se simt confortabili împreună: el închide ochii la adulter, ea nu-l împiedică să guste băuturi alcoolice.