6 modalități prin care îți dai seama că bărbatul te iubește cu adevărat.

Cum femeia poate înțelege că bărbatul de lângă ea o iubește cu adevărat și nu o folosește sau o manipulează, nu folosește resursele ei sau doar își satisface nevoile?

Există 6 modalități prin care îți dai seama de acest lucru:

1. Stima de sine

Dacă stima ta de sine în relație crește, dacă devii o figură mai semnificativă pentru bărbatul tău și pentru tine însăți și simți, de asemenea, că ”îți cresc aripi”, că devii mai împlinită, mai decisivă, acesta este un indicator că ai alături un bărbat iubitor. Dacă se întâmplă contrariul și stima ta de sine scade de la o zi la alta, ei bine, aceasta puțin probabil poate fi numită dragoste, cel mai probabil este dependență.

2. Încrederea în sine

Dacă înainte de a întâlni bărbatul, nu erai prea sigură de ceva, te îndoiai în mod constant sau poate visai la ceva, dar nu erai sigură că vei putea atinge aceste obiective, sau poate nesiguranța ta se manifesta la locul de muncă sau în comunicarea cu oamenii și brusc apare el și începeți o relație. La scurt timp observi că devii încrezătoare, iar asta te ajută în toate sferele vieții.

3. Feminitatea

Relația îți permite să-ți trăiești viața într-o stare care te înaltă. Îți place să te simți femeia acestui bărbat. Fiecare bărbat își manifestă grija, afecțiunea, atenția în felul său. Bărbații sunt diferiți din punct de vedere emoțional, din perspectiva asupra vieții, intereselor, valorilor și aici este important să înțelegi dacă îți place să fii FEMEIE alături de acest bărbat. Dacă da, totul este minunat.

4. S*xualitatea

Simți că s*xualitatea ta crește lângă acest bărbat, adică devii mai eliberată, în relație începi să-ți cunoști părți complet necunoscute, descoperi câteva fațete noi pentru a primi plăcere, energia ta s*xuală abundă cu această persoană.

Sau, dimpotrivă, în această relație, te simți asuprită s*xual, aici nu vorbim că ești lipsită de intimitate, ci despre situațiile în care bărbatul își permite să comunice cu alte femei, se înregistrează pe site-uri de datting, se întâlnește cu alte femei etc.

5. Aspectul

Fii atentă la aspectul tău alături de acest bărbat. S-a îmbunătățit sau nu? Dacă femeia este alături de bărbatul care o iubește cu adevărat, atunci aspectul ei se transformă, ea devine luminoasă, fericită, zâmbitoare, de la o astfel de femeie vine lumină. Ea devine mai veselă și se comportă diferit.

6. Pacea interioară

Observă-ți starea interioară, liniștea sufletească. Atunci când femeia este cu bărbatul potrivit, ea trăiește într-o stare de pace. Dacă nu este așa, ea mereu simte anxietate și se întreabă: ”Oare ce se va întâmpla dacă vine acasă fără dispoziție, ce vom mânca, când vom merge în vacanță, va vorbi cu mine calm sau ne vom certa din nou?”.