6 lucruri la care se uită femeile atunci când fac cunoștință cu bărbații de peste 50 de ani.

Există o opinie că „bărbații iubesc cu ochii, iar femeie cu urechile”. Mai mult, oamenii de știință au dovedit că femeia are nevoie de 20 de secunde pentru a stabili dacă îi place un potențial partener. Oare este adevărat?

Iată 6 lucruri la care se uită cel mai des femeile atunci când fac cunoștință cu un bărbat.

1. Fața

Cunoscându-se, oamenii se uită reciproc la fețele lor. Trăsăturile faciale ale bărbatului ar trebui să fie plăcute pentru ochiul femeii prin frumusețea sau brutalitatea sa, lipsa bărbii sau barba bine îngrijită. Chiar dacă părul este crescut, el ar trebui să fie pieptănat cu grijă. În mod ideal, aceasta ar trebui să fie o tunsoare care să se potrivească bărbatului.

Majoritatea femeilor adoră bărbații zâmbitori. Zâmbetul și ochii reflectă dispoziția interioară a bărbatului, poziția sa. Zâmbetul ar trebui să fie sincer, iar privirea – interesată, misterioasă.

2. Corpul

Fiecare are propria imagine ideală în minte, dar majoritatea femeilor caută un bărbat mai înalt decât ele, de preferință într-o formă atletică bună. Poate fi ușor supraponderal, dar doar ușor. Multe femei acordă atenție mâinilor bărbatului, cât sunt de îngrijite.

3. Comportamentul

Orice femeie vrea să fie curtată – galant, frumos, neobișnuit. Pentru ea este important ca domnul să-i deschidă ușa, să-i de-a mâna, haina. Acestea sunt lucruri mici, dar formează o impresie generală, iar acest lucru afectează relația ulterioară.

Carisma este foarte importantă, femeile iubesc bărbații siguri, fermecători, sociabili, prietenoși.

4. Inteligența

Inteligența nu este vizibilă, dar când lipsește – se observă. Femeii ar trebui să-i fie interesant cu bărbatul. Menținerea unei conversații nu numai despre muncă și pescuit, ci și despre călătorii, știri, muzică, literatură – este un lucru minunat și atractiv.

Prezența acestor calități precum tăria de caracter, atitudinea curtenitoare, originalitatea, inteligența, disponibilitatea de a oferi ajutor și protecție – sunt încurajate și binevenite.

5. Comunicarea

Modul în care bărbatul comunică, menține o conversație, dacă are simțul umorului – toate acestea fie creează o impresie bună despre el, fie o distrug.

Cel mai probabil, nu va exista o a doua întâlnire cu un bărbat indecis, plictisitor și tăcut.

6. Îmbrăcămintea

Aici este mai important nu atât ce haine poartă bărbatul, ci cum. Hainele ar trebui să fie curate, îngrijite, călcate. Acesta este un semn clar al acurateții bărbatului. Pantofii de asemenea atrag atenția. Aceștia ar trebui să fie curați. Și, desigur, imaginea trebuie să corespundă atmosferei. Mirosul plăcut va completa perfect imaginea oricărui bărbat.

Cel mai important este ca petrecerea timpului împreună să fie o bucurie pentru ambii. În cele din urmă, scopul oricărei întâlniri este de a construi o relație prietenoasă, de parteneriat, de lungă durată, plină de iubire și admirație unul pentru celălalt.