Respectând aceste 7 reguli, vei putea construi o relație armonioasă cu bărbatul visurilor tale.

Oricât de atrăgător ar fi aspectul femeii, ea poate cuceri și păstra un bărbat alături doar prin capacitatea de a comunica corect.

Respectând aceste 7 reguli, vei putea construi o relație armonioasă cu bărbatul visurilor tale.

1. Creează o imagine luminoasă

Pentru a da un ton pozitiv comunicării, nu este deloc necesar să râzi cu voce tare, să amuzi bărbatul, de parcă ai fi un clovn. Poți atinge starea de spirit dorită în alt mod.

În timpul conversațiilor, asigură-te că întrebi bărbatul despre evenimentele plăcute din trecut, lasă-l să vorbească cu entuziasm despre cele mai amuzante perioade, să-și amintească cei mai plăcuți oameni, glume amuzante și momente fericite. Astfel vei cunoaște mai bine bărbatul și vei crea în mintea lui o imagine corectă despre tine. Acum el te va asocia cu cele mai dragi și scumpe lucruri din viața sa.

2. Reține – bărbatul este liderul!

Orice bărbat vrea să se simtă lider. Și este sarcina ta – să-i oferi întâietatea. În același timp, să nu crezi că părerea ta nu va fi luată în considerare, dimpotrivă! Alături de o astfel de femeie, bărbatul se va simți măreț și generos, îți va fi recunoscător, va asculta părerea ta și te va considera o femeie înțeleaptă.

3. Fii feminină și simplă

Alături de o astfel de femeie, orice bărbat se va simți mai masculin, mai atractiv. Întotdeauna este mai bine să glumești, să zâmbești, să direcționezi conversația într-o direcție pozitivă, chiar dacă nu-ți este clară întrebarea sau nu știi ce să răspunzi. Nu pretinde că ești o ”regina de gheață„ – fii mai simplă și oamenii vor fi atrași de tine.

4. Păstrează misterul 

Efectul Gioconda – se află în secretul principal: nimeni nu poate rezolva misterul zâmbetului ei. Ea este interesantă pentru toată lumea, atât pentru oamenii obișnuiți, cât și pentru oamenii de știință. Fie îți place, fie nu – nimeni nu rămâne indiferent!

O astfel de femeie ar trebui să devii pentru bărbatul tău. Lasă întotdeauna ceva nespus, un spațiu pentru gândire. Nu te grăbi niciodată să vorbești despre tine, să dai sfaturi sau să-ți impui opinia.

5. Complimentează-l corect

Analizează informațiile care îți sunt disponibile. Ce îți place la acest bărbat? Faptul că este atent, galant, inteligent, carismatic, un bun profesionist? Doar ceea ce admiri sincer va fi cea mai bună laudă pentru bărbat!

Un compliment bun va fi și susținerea în începuturile sale. Acest lucru nu numai că îl va face fericit, ci va deveni o motivație suplimentară: el va simți noi forțe și dorința de a avansa.

6. Spune-i ceea ce vrea să audă

În relație nu trebuie să existe loc pentru negativitate – există suficientă în lume. Sarcina femeii este de a crea o insulă plină de pozitivism, iubire și înțelegere reciprocă. Acest lucru este important atât la începutul relației, cât și după.

Învață să-i spui partenerului doar ce i-ar plăcea să audă. Dar nu o spune direct, amintește-ți de efectul Mona Lisa. Pentru a face acest lucru, utilizează  complimentele. De exemplu: “Mă simt întotdeauna bine (uimitor, excelent) cu tine!” sau “Arăți bine în acest costum, îți subliniază corpul frumos!”

7. Învață să simți și să-ți arăți sentimentele

Femeile sunt mult mai organice, emoționale și deschise. Acest lucru este inerent naturii noastre, iar bărbaților le place foarte mult.

Prin urmare, atunci când ai reușit să stabilești o comunicare cu bărbatul, nu-ți ascunde sentimentele. Orice bărbat va fi fericit să audă că este iubit. Dar este important să nu vorbești doar despre simpatie și dragoste, ci și să-l surprinzi, să creezi momente plăcute. Arată-ți sentimentele prin fapte: organizează mese romantice (nu uita de mâncărurile sale preferate) sau fă-i masaj. Ocupă spațiul vital al bărbatului, astfel încât să nu mai existe loc pentru alte femei!