De ce se căsătoresc bărbații? Iată 7 motive principale.

De ce se căsătoresc bărbații? Potrivit observațiilor psihologilor există 7 motive principale.

1.Viața s*xuală stabilă

În acest caz, bărbatul are o parteneră stabilă pentru plăcerile sexuale, el nu trebuie să o caute, nu-și face griji pentru sănătatea fizică. Partenera e verificată, întotdeauna „la îndemână”, foarte „convenabil de folosit” și în această privință este mulțumit.

Doar din motive practice, el este gata să se căsătorească pentru a-și „asigura” o parteneră. În caz contrar, va fi nevoit să caute alta, dar îi este teamă și lene.

2. Mândria masculină (gelozia!)

Gelozia este unul dintre motivele care pot „forța” bărbatul să se căsătorească. Un bărbat gelos vrea să-și revendice drepturile asupra femeii prin orice mijloace. Căsătoria este cea mai ușoară cale.

În locul femeii, nu m-aș bucura. Căsătoria nu va liniști un bărbat gelos. El o va supraveghea, verifica, urmări… Dar obiectivul ei este atins – în sfârșit este femeie măritată!

3. Consolidarea statutului social

Există situații în care bărbatul, pentru muncă, de exemplu, trebuie să fie căsătorit, să aibă o familie.

4. Îmbunătățirea situației financiare.

Nu este neapărat vorba despre bărbatul-gigolo. Doar că unii bărbați au o viziune sobră asupra vieții și înțeleg că atunci când doi oameni într-o familie lucrează – este mai bine decât atunci când lucrează doar unul. Așa se fac mai ușor economii, există mai multe oportunități financiare. Prin urmare, bărbatul nu neapărat alege o femeie-sponsor, ci doar o femeie muncitoare, cu un salariu bun. Și ei trăiesc fericiți, în deplină armonie.

Dar există o nuanță … Ce se întâmplă dacă femeia din anumite motive nu va putea câștiga? Ce se întâmplă atunci?

5. Are nevoie de o gospodină în casă.

Da. Pentru unii bărbați acest lucru este atât de important încât ei sunt gata să se căsătorească, doar pentru a avea mereu confort în casă.

6. Interesele comune

Dacă luăm în serios conștientizarea intereselor comune, atunci aceasta este o „legătură” serioasă pentru relație. Poate chiar de lungă durată. Cu condiția ca ambii parteneri să se dezvolte aproximativ cu aceeași viteză, în direcții care nu se contrazic.

7. Sarcina

Totul este simplu. Ea a rămas însărcinată. El este sincer. S-au căsătorit. Se întâmplă tot timpul. Dar, totodată, vedem că un copil nu este garanția fericirii în familie și nici garanția că această căsătorie va fi pentru totdeauna.

Căsătoriți-vă de dragoste!