8 metode de manipulare: cum băieții răi înșală fetele.

Ei fac acest lucru din mai multe motive. Unii vor să aibă mai multe fete simultan, alții manipulează pentru a obține beneficii, iar alții recurg în mod inconștient la diverse trucuri, astfel încât nici fata nu-și dă seama că el poate fi un adevărat ticălos. În același timp, fetele încearcă să fie pe placul unor astfel de bărbați și chiar studiază gesturi care, în ochii bărbatului, le vor face irezistibile.

1. Pretinde că este o victimă. 

Băiatul rău întotdeauna va inventa cel mai stupid și banal motiv, ceva de genul „fosta mea iubită m-a părăsit și rănile sufletești încă nu s-au vindecat, de aceea hai să fim împreună”. Rolul de victimă îi va permite să evite răspunsul la întrebarea despre starea relației, care este atât de importantă pentru orice fată.

2. Inocența întruchipată. 

Tipul rău întotdeauna este sigur că are dreptate. Cu ochi nevinovați, un astfel de personaj va veni cu o sută de motive pentru care a fost prins cu alta. Și care este problema, dacă relația voastră încă nu este oficială, iar tu i-ai permis incertitudinea. El doar se caută pe sine.

3. Minciuni.

Băiatul rău nu-și va admite niciodată greșelile. El va spune că nu este căsătorit, deși acasă s-ar putea să-l aștepte soția și copiii, te va asigura că nu cunoaște fata care i-a apreciat imaginile. Va inventa orice minciună doar ca să iasă basma curată și să te facă vinovată. Și cel mai interesant este că nu-i este rușine de minciunile sale, pentru că este un ”bad boy” și acesta este stilul său de viață.

4. Te va scălda în atenție

Chiar dacă dispare brusc pentru o lungă perioadă de timp și apoi se întoarce, nu-i vei putea spune tot ce crezi despre el. Este incredibil de fermecător! El va veni cu un buchet frumos și va spune: “Dragă, am avut mult de lucru! Cât mi-ai lipsit!” Și nu vei putea rezista. Va folosi tot felul de complimente, semne de romantism și multe altele.

5. Intimitatea

Datorită faptului că băiatul rău este un manipulator excelent, el știe exact cum să te atragă în pat. În același timp, dimineața, după o noapte petrecută cu un astfel de bărbat, femeia nu știe dacă are un nou iubit sau a fost pur și simplu folosită.

6. Evită răspunsurile exacte

Un astfel de personaj nu va spune niciodată că își caută femeia unică, dar nici nu va pretinde că este mulțumit de viața de burlac. Nu spune că te place, dar nici nu neagă. Într-un mod uimitor, el face femeia să creadă că are șansa să-i câștige inima. Apropo, nu vei găsi niciodată statutul său social pe rețelele sociale și de obicei, el nu postează poze cu alte fete.

7. Este greu de înțeles

Îți va umple gândurile! Acest lucru se datorează faptului că acest bărbat se va  asigura că fiecare cuvânt și acțiune pe care o face – va lăsa trei puncte de suspensie. El te poate invita undeva, apoi anulează brusc întâlnirea. Incertitudinea te obligă să te gândești la el și să te agăți de fiecare posibilitate  pentru a fi cu el.

8. Se preface că este o persoană geloasă

Pentru ca fata să nu mai obosească de acest mister, ocazional, el va porni modul bărbatului gelos. În același timp, s-ar putea să nu-l intereseze cine vrea să-ți cucerească inima. El poate începe o ceartă pe motiv că băiatul de pe stradă „te privește ciudat”. Mare manipulator. Aplauze!