Femeia care nu mai iubește își va umili bărbatul cu aceste 7 complimente

Dacă femeia nu-și mai iubește partenerul, dar rămâne în această relație, ea va fi iritată de tot ce face bărbatul. Chiar dacă încearcă să ascundă sau să se convingă că nu s-a întâmplat nimic, în conversații cu siguranță se vor strecura fraze care umilesc bărbatul. Ea îl transformă într-un om lipsit de semnificație chiar și atunci când îi spune ceva frumos.

7 complimente cu care femeia își umilește bărbatul:

1.”Cât de bine ai făcut acest lucru, puțin mai bine decât fiul nostru de 5 ani.”

Pentru a umili, poți și lauda. Ea va compara rezultatele cu oricine nu a putut face acest lucru mai bine. Astfel femeia diminuează realizările bărbatului, coborându-le la un nivel pentru care el se va simți rușinat.

2. “Arăți bine în acest pulover…”

Totul ar fi bine dacă, după aceea, nu ar urma: „…burta ta aproape că nu se observă în el.” Femeia poate fi sinceră spunând că bărbatul arată bine în ceva, dar fără să vrea, își exprimă atitudinea reală față de defectele aspectului sau corpului său.

3. “Ce cadou minunat!”

Un început excelent care se încheie cu: „…în cele din urmă ai reușit să alegi ceva bun”.  Femeia sugerează că nu a primit niciodată de la bărbat ceva pe plac. Astfel ea demonstrează că eforturile lui nu costă nimic.

4. “Faci totul atât de repede!”

Atunci când o astfel de frază se referă la viteza de execuție a unei cereri – acesta este un compliment. Dar dacă este pronunțat cu o ironie nedisimulată, partenerul se va simți umilit.

5. „Se pare că poți și tu să acționezi ca un bărbat adevărat”

Cuvântul „se pare că” demonstrează modul în care ea se raportează cu adevărat la acțiunile lui. Nu contează pentru ce este lauda. În realitate, o astfel de frază arată că ea nu-și poate numi partenerul „bărbat adevărat”. Iar ceea ce a făcut este o excepție.

6. „Bravo, în sfârșit poți fi lăudat.”

Cu un astfel de compliment femeia sugerează că bărbatul trebuia să depună mai mult efort pentru a merita laude. Copiii sunt lăudați cu o astfel de frază, nu bărbații. Prin ea femeia își trădează atitudinea lipsită de respect și iritarea față de bărbatul pe care nu-l mai iubește.

7. ”Ești inteligent, dar ai putea fi și mai inteligent dacă …”

Începutul frazei sună ca un compliment frumos, dar continuarea ei strică totul. Și cel mai important, în această frază sunt îndoielile cu privire la abilitățile mentale ale partenerului. Un astfel de compliment pentru bărbat este unul dintre cele mai jignitoare.

Da, niciun om nu este capabil să-și controleze subconștientul. Iar gândurile, chiar și cele ascunse, într-o formă sau alta vor ieși la suprafață. De aceea, dacă în comunicarea unui cuplu apar constant astfel de fraze, această relație s-a încheiat. Femeia poate ascunde asta de ea însăși sau poate încerca să remedieze ceva. Dar dacă astfel de „complimente” se strecoare în conversații, ele sunt dovezi clare că ea nu-și mai iubește partenerul.