7 fraze cu care femeia îndrăgostită își face bărbatul fericit.

Femeia îndrăgostită este complet absorbită în obiectul atenției sale. Ea pare să plutească, se cufundă în bărbat și, desigur, vrea să facă ceva plăcut pentru el, aceasta fiind o componentă importantă a sentimentelor sale. Un astfel de impuls nu este în niciun caz dorința de a primi beneficii, ci dorința sinceră de a face persoana iubită fericită.

7 fraze cu care femeia îndrăgostită își bucură partenerul.

1. „Mă simt bine cu tine, sunt fericită.”

Cel mai important lucru pentru bărbat este să-și facă jumătatea fericită. Atunci când femeia îi spune deschis că se simte bine alături de el – aceasta este cea mai bună recompensă. Acest lucru îi crește stima de sine. Calitățile sale masculine sunt la înălțime, ceea ce înseamnă că obiectivul său a fost atins.

2. “Mi-ar plăcea să merg sâmbătă cu tine la meciul de fotbal.”

Femeile percep adesea hobby-urile masculine cu scepticism – fotbal, pescuit, mașini, considerându-le o pierdere de timp și o ocupație inutilă. Pentru a-i face plăcere, ea vrea să ia parte la hobby-urile sale.

Acesta este un mod minunat de a-ți face partenerul fericit și de a vă bucura de timpul petrecut împreună.

3. „Noaptea trecută a fost uimitoare.”

Succesul în pat pentru un bărbat este întotdeauna ceva foarte important și constituie baza încrederii și stimei de sine. Când femeia vorbește despre cât de bine s-a simțit, acesta este ca un balsam pentru sufletul lui. După asemenea cuvinte, bărbatul se va topi.

4. „Îmi place cum povestești, continuă, e foarte interesant.”

Desigur, orice bărbat vrea ca femeia să fie interesată de poveștile sale. Știind acest lucru, femeia îndrăgostită ascultă întotdeauna ceea ce îi împărtășește bărbatul, în timp ce face comentarii și arată interes.

5. „Cum te simți acum? Ieri erai trist.”

Un alt mod minunat de a-i arăta bărbatului că îți pasă de starea lui. Desigur, bărbatul va fi încântat de grija și receptivitatea femeii.

6. „Vreau să fim singuri. Seara mergem să ne plimbăm?”

Femeia îndrăgostită vrea să petreacă cât mai mult timp cu bărbatul ei. Și ce ar putea fi mai plăcut decât să pășiți încet unul lângă celălalt, să vă țineți de mâini, să comunicați și să împărtășiți lucruri importante.

7. „Ești atât de priceput, poți face totul.”

Femeia îndrăgostită tinde să-și laude bărbatul. Ea îi spune că se descurcă excelent cu treburile gospodărești, iar pentru bărbat e o plăcere să audă astfel de complimente, deoarece respectul de sine al bărbaților se formează din cât de mult îl apreciază femeia iubită.