8 fraze secrete care ajută partenerii iubitori să se înțeleagă mai bine.

Fiecare cuplu care se află într-o relație de lungă durată are un limbaj „exclusivist”. Datorită unor fraze secrete partenerii se înțeleg reciproc mai ușor, fiind în societate și ascunzându-și dorințele.

1. Codul “Este timpul să mergem acasă”

Fiind în compania prietenilor, unul dintre parteneri se poate plictisi sau se poate simți incomod. Nu poți vorbi direct despre dorința ta, pentru a nu răni gazda. De aceea, cuplurile puternice fac schimb de priviri sau pot rosti o anumită frază pentru a pleca acasă, evitând situația neplăcută.

2. Codul ”Este timpul ca oaspeții să plece acasă”

Unii oaspeți nu se grăbesc acasă, uitând complet de limitele decenței. În același timp, nu poți încheia petrecerea pur și simplu. De multe ori partenerii folosesc următoarele fraze: „Sunt obosit”, „Mâine am multe treburi de făcut”.

Dacă în cuplu nu există o asemenea parolă, partenerii pur și simplu nu-și înțeleg dorințele și prietenii vor face abuz de ospitalitatea lor.

3. Codul “Te vreau, dar sunt prea mulți oameni în jur.”

În relațiile normale, partenerii își doresc uneori experimente noi, fiind printre străini. Și cum nu poți vorbi direct despre dorințele tale, cuplurile iubitoare inventează diferite fraze, prin care înțeleg dorința partenerului, ascunzându-o de cei din jur.

4. Codul ”Am dat-o în bară”

Fiecare persoană greșește, de aceea este important să-ți poți cere iertare.

De regulă, bărbații oferă flori, bijuterii sau alte cadouri care ajută la reducerea conflictului. Cel care este vinovat, neapărat trebuie să facă un dar plăcut.

5. Întrebările incomode

Probabil fiecare cuplu a fost întrebat: ”Când vă căsătoriți?” ”Când faceți un copil?” ”Planificați să vă cumpărați o casă?”

La multe întrebări nu-ți dorești să răspunzi. Dacă cuplul este solid, partenerii știu perfect cum să răspundă la astfel de întrebări.

6. Glumele proprii

În orice cuplu poți întâlni glume ciudate, pe care ceilalți nu le înțeleg. De regulă, ele sunt asociate cu viața în comun și simbolizează un anumit eveniment. Dacă aveți astfel de glume în relație, sunteți un cuplu solid.

7. Codul ”Pericol”

Fiecare cuplu are un gest cu care încearcă să-i arate celuilalt că s-a întâmplat ceva groaznic. De obicei, acest cod este exprimat printr-o privire sau o expresie specifică. Datorită acestui fapt, partenerii reușesc să evite situațiile de urgență.

8. Codul “Te iubesc”

Dacă în relație încă mai există iubire, partenerii întotdeauna își vor spune cuvinte calde. Și în situațiile în care nu poți vorbi direct despre sentimentele tale, partenerii iubitori au expresii sau gesturi care îi ajută să-și demonstreze iubirea și sentimentele luminoase.