Doar o femeie stupidă va avea aceste 5 cerințe. Bărbații o recunosc imediat și fug de ea.

Prin dorințele și lucrurile la care aspiră femeia într-o relație, bărbatul poate caracteriza în mare parte personalitatea ei. De exemplu, multe femei stupide îi cer bărbatului ceva și îi pun ultimatumuri ciudate. Dorințele lor sunt pe primul loc și se supără dacă bărbatul nu vrea să le îndeplinească.

În același timp, femeia stupidă nu-și dă seama că odată cu cererile sale, arată că are o inteligență scăzută.

Iată ce cerințe are adesea o astfel de femeie: 

1. ”Vreau un telefon scump de ziua mea.”

În trecut, femeile stupide cereau cel mai nou iPhone. Acum, dispozitivele Apple nu ies atât de mult în evidență, de aceea vor cerși telefoane cât mai scumpe.

Cel mai amuzant este că 99% dintre femeile stupide folosesc telefonul scump pentru imaginile de pe Instagram. Ele vor să le arate prietenelor că au o jucărie scumpă. Orice bărbat normal înțelege că astfel de dorințe sunt capricii, iar o astfel de femeie nu merită atenție.

2. ”Merg cu tine la întâlnirea cu băieții.”

Bărbaților le place să organizeze așa-numitele ”adunări cu băieții”, în care comunică într-un cerc prietenos. O femeie adecvată înțelege că astfel de întâlniri nu sunt pentru ea. Iar una stupidă va face un scandal sau chiar va încerca să-l forțeze să o ia cu el. Nu înțelege că cercul masculin are propria atmosferă, cu glume nepoliticoase și lucruri care nu sunt pentru urechile femeilor.

3. ”Povestește-mi despre fosta iubită.”

Una dintre cele mai ciudate chestii feminine – dorința de a afla cât mai multe informații despre fosta iubită. Apoi se compară cu ea, este geloasă și se supără.

”De ce o lauzi atât de mult? Dacă este atât de grozavă, du-te la ea.”

O femeie inteligentă, chiar dacă întreabă despre fosta parteneră, o va face cu atenție, fără a provoca un scandal. Înțelege că este nechibzuit să răscolești trecutul și să afli informații care vor fi neplăcute pentru amândoi.

4. ”Spune-mi de ce ești cu mine? Ce vezi frumos în mine?”

Nu vei obține niciodată un compliment sincer dacă îl vei cerși neobosit. Bărbatul ar trebui să vrea să spună cuvântul bun, acest impuls ar trebui să-i vină din inimă.

De ce să te umilești așa? O femeie adecvată nu va implora niciodată complimente, deoarece nu se îndoiește de frumusețea și calitățile ei bune.

5. ”Unde ești? Trimite-mi o fotografie din acel loc.”

Uneori, femeia stupidă are cereri absurde. Ea îi cere bărbatului nu numai să-i răspundă la fiecare apel, ci și să-i raporteze cu fotografii despre locul în care se află.

Ce bărbat normal va face astfel de rapoarte? Această dorință de a-l supraveghea distruge toată încrederea. Orice bărbat care ajunge la o lesă atât de scurtă, mai devreme sau mai târziu va ieși din ea.