Cum comunici corect cu femeia: 5 reguli pe care le respectă un bărbat adevărat.

Unii bărbați rămân singuri mulți ani. Ei caută motivul în aspectul sau averea lor, în timp ce motivul principal al singurătății este comportamentul lor. Mulți bărbați cred în mod eronat că o mașină sau un apartament poate atrage o parteneră frumoasă. Femeile însă acordă o atenție deosebită comportamentului.

5 reguli principale de comunicare cu femeile:

1. Nu umili femeia

Din cauza lipsei de experiență sau a prostiei, unii bărbați umilesc femeia încă din primele minute de comunicare. Orice femeie care se respectă nu va tolera o astfel de atitudine, ea va pleca și nu-i va răspunde niciodată la apel.

Dacă intenționezi să „agățați” o femeie, atunci ar trebui să acționezi inteligent. Spune-i femeii că este specială și atunci ea nu va putea rezista farmecului tău. Nu vorbi și nu menționa despre defectele ei. Asta doar sperie femeile. Fii cel care, literalmente, își venerează însoțitoarea prin cuvintele sale.

2. Fii cel mai bun prieten al ei.

Fiecare femeie visează la un partener care va fi interesat de reflecțiile ei despre muzică, cinema sau nunta prietenei. Desigur, nu ar trebui să asculți cu indiferență tot ceea ce încearcă să-ți transmită, ci să fii cu adevărat interesat de modul în care își trăiește viața. Dacă nu există acest lucru, atunci femeia nu va dori să-ți împărtășească detaliile vieții sale.

3. Ai grija de ea

Grija întotdeauna cucerește femeile. Este suficient să-ți faci griji pentru bunăstarea ei și să fii atent la detalii. De exemplu, dacă persoana iubită este bolnavă, rămâi cu ea. Femeia își va aminti mereu un asemenea gest. Dacă nu acorzi atenție dorințelor și nevoilor sale, vei coborî imediat în ochii ei.

4. Fii ferm.

Atunci când femeia începe comunicarea cu un bărbat, ea așteaptă acțiuni ferme din partea lui. Nu te comporta ca un adolescent. Apără-ți punctul de vedere, dar nu încerca sa o convingi că greșește. Arată-ți caracterul și fermitatea atunci când ea așteaptă asta. Același lucru ar trebui să se vadă și în acțiunile tale.

5. Nu face promisiuni goale

Mulți bărbați, încercând să impresioneze femeia, fac sute de promisiuni și planuri irealizabile. Fetele înțelepte înțeleg imediat acest lucru și întrerup comunicarea cu bărbații incapabili să evalueze real situația. De exemplu, la prima întâlnire, nu ar trebui să planifici viitoarea voastră nuntă sau să alegi orașul în care vă veți petrece vacanța. Învață să iei femeia în serios.