3 afirmații pe care le repetă în fiecare zi femeia care își cunoaște valoarea.

Afirmațiile – ne ajută să ne atingem scopurile, să ne iubim pe noi și pe cei din jur. Afirmațiile fac omul mai puternic, îl fac sa acționeze. Aceasta este o metodă de motivație foarte eficientă. Omul decide pentru sine ce i se întâmplă, și doar de el depind evenimentele și percepția celor din jur.

Este important să-ți spui lucruri frumoase, să te setezi pozitiv. Atunci și ceilalți te vor trata astfel, te vor susține.

Femeile care practică în fiecare dimineață această tehnică, merg ferm către obiectiv, în ciuda stereotipurilor și obstacolelor. Există 3 fraze pe care ar trebui să le rostească în fiecare zi femeia care își cunoaște valoarea.

1. ”MERIT ASTA”

Spunându-și această afirmație, femeia se asigură în mod inconștient că tot ceea ce i se întâmplă – atât lucrurile bune, cât și rele sunt corecte și meritate. Da, există și un pic de noroc, dar și norocul este meritat.

Evenimentele care ni se întâmplă – sunt rezultatul direct al gândurilor și acțiunilor noastre. Orice recompensă are un motiv. Acesta este un semn că ai făcut o faptă bună.

2. ”EU POT!”

Orice problemă necesită o soluție. Și de fiecare dată trebuie să acționezi, adesea asumându-ți riscul și responsabilitatea.

Dar dacă te motivezi corect, atunci chiar și cea mai dificilă sarcină va fi la îndemâna ta, se va transforma în plăcere.

3. ”MĂ VOI DESCURCA”

O altă frază importantă, cu adevărat magică. Spunând cu voce tare „Mă voi descurca”, femeia se pregătește pentru ceea ce va fi dificil, dar va reuși totul. Este important să repeți aceste cuvinte zilnic, atunci rezultatul va fi vizibil. Această afirmație nu doar motivează femeia să acționeze, ci o ajută să facă față dificultăților.

Regulile de bază a afirmațiilor

Pentru ca aceste fraze magice să funcționeze, trebuie să le pronunți corect. Acesta este un aspect important al afirmațiilor. Dacă faci exercițiul în fața oglinzii, există mai multe șanse ca afirmația să pătrundă în inima, mintea și sufletul tău, determinându-te să acționezi. Se recomandă să te privești atunci când pronunți cuvintele. Astfel vei observa mai ușor cum îți afectează starea de spirit și starea interioară.

Se recomandă să practici zilnic, dimineața. În această perioadă a zilei (1-2 ore de la trezire), ai nevoie de o încărcare de energie și vigoare mai mult ca oricând. Dacă ai nevoie de un impuls în timpul zilei, afirmația poate fi repetată.

Fiecare femeie încrezătoare se complimentează fără să aștepte complimente de la alții. Același lucru se întâmplă și cu afirmațiile. Expresiile repetate în fiecare zi pătrund în viața femeii, ajutându-o să se miște lin și calm.

Expresiile menționate mai sus ar trebui să facă femeia mai încrezătoare, ceea ce înseamnă că ea se va aprecia, își va aprecia timpul și forțele, își va cunoaște valoarea.