4 tipuri de femei pe care bărbații nu le uită atât de ușor

Să fii femeia care rămâne în memoria bărbaților mult timp, chiar și după despărțire – oare nu la asta visează fiecare dintre noi?

Iată cine sunt femeile pe care bărbații nu le uită atât de ușor și ce calități prețuiesc cel mai mult la ele.

1.”Cea mai apropiată persoană.”

Apropierea spirituală, posibilitatea de a împărtăși gândurile și sentimentele intime cu femeia – este probabil indiciul principal prin care bărbații își dau seama că și-au găsit sufletul pereche. Niciun bărbat normal, care își dorește o relație, nu va rămâne mult timp cu o femeie rece, detașată, care nu îi înțelege dispoziția și nu încearcă să-l asculte.

Bărbați sunt lăudăroși din fire. Le place să vorbească despre faptele și meritele lor, le place să audă cuvinte de laudă și aprobare, chiar și în cele mai banale situații. Acesta este motivul pentru care bărbatul va alege întotdeauna o femeie care îi va da sentimentul de importanță și valoare.

2. „Femeia – scorpie”

Să fii ”scorpie” – nu înseamnă deloc să fii rea. Această femeie se iubește și se respectă, își pune interesele pe primul loc și nu se teme să piardă bărbatul. Pentru ea sensul vieții nu este de a fi neapărat într-o relație. Ea are propriul cerc social, obiective și aspirații. Nu depinde de partenerul ei, nu-i ține mâna ca o fetiță speriată, este autosuficientă. ”Femeia-scorpie” este inteligentă și erudită, are întotdeauna propria opinie. Nu se victimizează și nu cedează în fața problemelor, știe să-și atingă obiectivul și să facă față dificultăților.

Ea nu doar se iubește pe sine, ea se îngrijește și arată întotdeauna minunat. Ajungând într-o relație, nu se îmbracă în haine vechi, pregătindu-se să întâlnească bătrânețea cu persoana iubită, ci continuă să se dezvolte și să trăiască o viață deplină.

O astfel de femeie rămâne mult timp în memoria bărbatului.

3. ”Femeia unică”

Femeia – interesele căreia se învârt în jurul salonului de frumusețe și a bucătăriei este ca un animal de companie. Este confortabilă, frumoasă, dar fără chip. Abilitățile de a găti și a te îngriji sunt cu siguranță bune, dar nu doar ele creează personalitatea femeii. Gândește-te dacă ai talente și hobby-uri speciale, creezi o atmosferă unică în jurul tău, știi să faci ceva mai bine decât altele? Dacă nu ești unică în nimic, nu aștepta ca bărbatul să-și amintească de tine, chiar și după despărțire.

Să poți obține plăcere din fiecare moment, să te bucuri de lucrurile mici – este o calitate importantă care distinge femeia fericită de cea nefericită. Bărbații știu să citească instantaneu starea noastră interioară. Aceștia se vor îndepărta intuitiv de cele care sunt pline de negativitate, frică și tensiune și vor tinde către cele simple și vesele.

Viața este frumoasă! Și bărbatul nu va uita niciodată o femeie care radiază acest gând cu fiecare celulă a corpului ei.

4. “Femeia indisponibilă”

Spiritul vânătorului și cuceritorului trăiește în fiecare bărbat. El vrea să simtă că femeia este un premiu care trebuie câștigat. A fi alături de o femeie ușor accesibilă – este de parcă ai rupe cu ușurință un fruct de pe copac. Dispare emoția, senzațiile tari. De aceea, sunt atrași mai mult de femeile care îi tachinează, se joacă, le scapă din mâini. Nu este vorba de a înnebuni bărbatul, de a încerca să fii misterioasă sau de a-i provoca gelozie. Trebuie doar să te porți astfel încât bărbatului să-i fie teamă să te piardă. În loc să-l privești loial în ochi și să dedici relației voastre cei mai buni ani, trăiește-ți viața, fii tu însăți și nu te atașa.