5 motive pentru care nu trebuie să cucerești femeia, dacă ea de la început nu este interesată de tine.

Multor bărbați în tinerețe li se insuflă ideea că femeile trebuie cucerite. Și femeile sunt învățate că nu trebuie să fie de acord să intre atât de ușor într-o relație, întrucât toți bărbații sunt vânători și entuziasmul lor dispare rapid, dacă prind prea ușor „prada”.

Astăzi vă propun să discutăm despre motivele pentru care bărbatul nu trebuie să cucerească femeia, dacă ea inițial nu dorește o relație cu el. Ei bine, sau pretinde că nu dorește. Vom analiza, de asemenea, ce strategie de comportament este cea mai eficientă și optimă pentru bărbat.

1. Bărbatul va ajunge în zona de prieteni

Nu cunosc niciun bărbat care ar fi încântat să fie în zona de prieteni. Dacă bărbatul va încerca să cucerească femeia, cu cea mai mare probabilitate el va ajunge exact acolo. Desigur, există șansa de a ieși din această zonă, dar este atât de mică, încât e mai bine să nu ajungi în ea.

2. Se pierde echilibrul semnificației. 

Într-o relație normală și armonioasă, echilibrul semnificației nu este încălcat de niciuna dintre părți – de aceea este echilibrul. În cazul în care bărbatul vrea să obțină atenția femeii, semnificația ei crește, iar valoarea bărbatului scade, deoarece din partea ei nu există niciun răspuns sau este foarte slab.

3. O pierdere inutilă de resurse: timp, emoții, bani

Atunci când bărbatul cucerește femeia, se dovedește că ea este mai importantă pentru el decât el pentru ea. În astfel de circumstanțe, bărbatul poate cheltui bani pentru a-i câștiga afecțiunea prin intermediul cadourilor. Sau va cheltui alte resurse, nu mai puțin valoroase – timp și emoții. Și nu există nicio garanție că aceste resurse vor fi răsplătite. Dimpotrivă, cel mai probabil vor fi irosite.

4. Lipsa conexiunii emoționale în caz de „succes”

Să spunem că bărbatul a reușit să cucerească femeia prin eforturi incredibile. Ce urmează? Deoarece ea inițial nu-și dorea o relație, nu înseamnă că acum își dorește asta la fel ca bărbatul. În orice caz, va fi o relație problematică în care este încălcat echilibrul semnificației. Chiar dacă femeia comunică acum cu bărbatul, din partea ei oricum nu există un interes adecvat.

5. Demonstrarea lipsei respectului de sine

Atunci când bărbatul cucerește femeia în mod persistent, acest lucru nu înseamnă că el este perseverent. Mai degrabă sugerează că nu se respectă suficient de mult. Aceasta este o activitate fără rost, din care el nu poate lua nimic util pentru sine. Dacă bărbatul nu se respectă, atunci nu doar această femeia, ci oricare alta nu-l va putea iubi.

Ce poate face bărbatul în acest caz?

1. În primul să înțelegi că fără interes din partea femeii, va fi imposibil de construit o relație normală, sănătoasă.

2. Dacă ești interesat de o anumită femeie, dar ea nu-ți răspunde la fel, nu trebuie să o cucerești. Dimpotrivă, îndepărtează-te și tu de ea și atunci șansele tale vor fi mai mari decât zero.

3. Ai grijă de tine și de viața ta. Fă-o plină de evenimente interesante. Atunci femeile singure vor dori să intre în viața ta, iar tu doar o vei alege pe cea care este pe placul tău.

Ce părere ai despre asta? Scrie-ne în comentarii.