5 defecte masculine care resping femeile și le provoacă dezamăgire

Femeile, desigur, au grijă de aspectul lor folosind produse cosmetice scumpe, pentru a-și menține tinerețea și frumusețea cât mai mult timp. Nu este de mirare că ele așteaptă același lucru de la bărbați.

Mai multe femei au povestit pe un blog care sunt defectele masculine care le enervează cel mai mult.

Defecte masculine care dezamăgesc femeile:

1. Mâna în buzunar

Atunci când bărbatul își ține mâna în buzunar și mototolește constant ceva, acest lucru atrage atenția femeii. Femeile consideră că nu este un gest frumos și nu înțeleg de ce bărbații fac asta tot timpul, chiar și la întâlnirile romantice.

2. Părul din nas și urechi

Femeile spun că firele de păr care ies din nas sau urechi nu sunt deloc atractive. Mai ales când, în timpul sărutului bărbatul atinge buzele iubitei și o gâdilă.

3. Mătreața

După cum se știe, mătreața poate fi vindecată, însă tratamentul durează mult timp și trebuie să-ți speli frecvent părul cu un șampon special. Femeile consideră mătreața de pe cămașa sau sacoul bărbatului un semn al neglijenței.

4. Unghiile murdare

Multe fete la început se uită la mâinile bărbatului pentru a înțelege cât de mult se îngrijește acesta. Chiar dacă bărbatul este implicat în activități fizice grele, acest lucru nu înseamnă că unghiile sale nu trebuie curățate și tăiate cu acuratețe.

5. Igiena dentară precară

Oricine poate avea un miros rău după prânz sau cină. Dar igiena orală precară este un semn complet diferit. Mirosul neplăcut poate respinge interlocutorul sau partenera. Fiecare persoană trebuie să se spele pe dinți de 2 ori pe zi și să viziteze dentistul de cel puțin 2 ori pe an, pentru o sănătate orală și dentară bună.