Pentru a menține relația armonioasă, evită aceste 6 Fraze în conversațiile cu bărbatul.

Există mai multe fraze care sunt incredibil de enervante pentru bărbați, dar, din anumite motive, femeile adoră să le rostească.

Iată câteva dintre ele:

1. „Ți-am spus că așa va fi.” sau „Nu poți să faci nimic fără mine!”

Ce vrei să obții cu asta? Poate crezi că după această frază, bărbatul va începe să te iubească, să te aprecieze și să te respecte și mai mult? Serios?

Dacă el este atât de rău și incapabil, atunci de ce mai sunteți împreună? Să ai pe cine să-ți verși mânia și cui să-i citești notații?

Asuma-ți responsabilitatea pentru viața și relația ta, fie respectă-ți bărbatul dacă aștepți același lucru de la el, fie despărțiți-vă și caută-ți un partener mai bun pe care să-l respecți  dacă acest bărbat nu ți se potrivește.

2. “Nu mă iubești deloc …”

Din nou, dacă într-adevăr crezi acest lucru, atunci de ce mai sunteți împreună? Și dacă aceasta este doar o manipulare vicleană pentru a-l forța să-ți dovedească constant contrariul, atunci gândește-te la faptul că într-o zi poate obosi să-și demonstreze iubirea față de tine.

3. “Sunt supărată. Nu facem dragoste încă o săptămână!”

Niciodată să nu spui asta sau să-l manipulezi. Intimitatea nu ar trebui să fie un subiect de șantaj în relația voastră. Acesta este un proces reciproc de care vă puteți bucura ambii.  Prin urmare, învață să rezolvi toate conflictele și problemele fără această frază.

Mai bine, discutați calm, și sunt sigură că veți ajunge la un compromis.

4. „Trebuie să vorbim.”

Această frază sperie bărbații, iar femeile dintr-un anumit motiv încep toate conversațiile neplăcute și serioase cu ea.

Prin urmare, este mai bine să-i spui: „Dragul meu, desigur, ești cel mai bun, te iubesc foarte mult și apreciez tot ceea ce faci pentru mine, dar aș dori să vorbesc cu tine despre cum ne-am putea îmbunătăți relația. Iată ce cred eu despre asta …”

5. „Pot face totul și singură.”

Desigur, e bine că ești o femeie de succes, independentă, dar dacă poți face totul singură și nu ai nevoie de ajutorul sau sprijinul bărbatului, atunci de ce ai nevoie de el în general? Și cum, în acest caz, ar trebui să se simtă bărbatul?

Gândește-te la asta și oferă-i bărbatului posibilitatea de a se exprima și de a se simți cu adevărat necesar în relația voastră. Beneficiile acestui lucru vor fi într-adevăr foarte mari.

6. “Fostul meu iubit…”

Uită de fostul partener pentru totdeauna. Ei bine, sau cel puțin nu-ți aminti de el alături de bărbatul cu care ești acum într-o relație. Și nu încerca să-l compari, în special în defavoarea actualului partener.

Crede-mă, asta îți poate distruge relația. De aceea, gândește-te întotdeauna bine înainte de a spune ceva, dacă dorești cu adevărat să păstrezi relația și să menții pacea și liniștea în ea.

Multă baftă!