Fii mai înțeleaptă: 6 fraze interzise în comunicarea cu partenerul.

În ciuda faptului că bărbații sunt s*xul puternic, ei de asemenea pot fi vulnerabili. Pentru femeie, acestea pot fi cuvinte obișnuite, dar ele pot răni profund.

Deci, ce anume nu-i poți spune bărbatului iubit, pentru a nu deteriora relația cu el?

1. „Mă descurc singură.”

Bărbatul întotdeauna este dispus să te ajute și să te protejeze dacă este necesar, iar cu această frază omori tot ce are bărbătesc.

Experții, dimpotrivă, recomandă să lauzi partenerul, să-i spui că va face lucrurile mai bine decât tine. Astfel de cuvinte îl inspiră. Chiar dacă femeia este capul familiei, ea trebuie să facă totul în așa fel încât bărbatul să creadă că el este șeful.

2. „Meșterul va face asta mai bine decât tine.”

Nu poți să-i spui bărbatului că nu va reuși să facă ceva sau că electricianul va face totul mai bine decât el.

Dacă partenerul tău nu se descurcă, trebuie să încerci să-l încurajezi. Spune-i că este cu adevărat dificil și data viitoare cu siguranță se va descurca mai bine.

3. „Nu vei reuși să faci asta.”

Cu astfel de cuvinte își distrugi singură căsătoria. Experții sunt siguri că o astfel de frază face bărbatul slab în ochii femeii. Pentru el este atât de important ca soția să-l considere responsabil, decisiv și curajos, dar aceste cuvinte spun contrariul.

Dacă nu-l consideri un bărbat complet, atunci îi va fi foarte dificil să se realizeze în societatea modernă. Toți bărbații au nevoie de cineva care să-i inspire.

4. “De ce ai făcut sau ai cumpărat asta?”

Femeile trebuie să-și amintească un singur lucru: bărbatul lor poate face orice. Dacă a făcut ceva, atunci poți fi mândră de el.

Pentru partener, un rol important îl joacă reacția femeii la ceea ce a făcut. Și dacă aceasta este pozitivă, atunci el va avea un stimulent să meargă mai departe.

5. „Comunici foarte puțin cu mine.”

Nu poți striga la bărbat pentru faptul că vorbește foarte puțin cu tine. I-ai spus ceva și cum trebuie el să reacționeze în continuare? Unele doamne dramatizează prea mult diferite situații. Trebuie să tratezi viața mai ușor și atunci totul va fi bine.

6. „Te-am prevenit…”

Nu merită să răscolești greșelile trecutului. În general, astfel de cuvinte descurajează partenerul de a-și asuma orice responsabilitate. Femeia ar trebui să fie mai înțeleaptă. Trebuie să-i spui partenerului că este cel mai bun și cu siguranță se va descurca.