5 motive pentru care bărbații nu înțeleg aluziile femeilor.

Femeile sunt creaturi ciudate: ele trăiesc într-o altă lume, spre deosebire de bărbați. În plus, ele gândesc mai profund, sunt mai versatile și mai interesante decât reprezentații s*xului puternic. Prin urmare, lumea femeilor este o țară cu sunete speciale, indicii și alte trucuri.

Majoritatea femeilor nu înțeleg de ce bărbații nu reacționează la indiciile lor. Iată câteva motive:

1. Rațiune și logică versus sentimente.

Bărbații gândesc cu emisfera stânga a creierului, femeile cu emisfera dreaptă și această caracteristică le oferă un discurs frumos, o paletă bogată de sentimente. Și de asemenea femeile au perfect dezvoltate intuiția, memoria, gândirea, de aceea ele sunt capabile să facă o sută de lucruri simultan: să vorbească prin ghicitori, să fie supărate și să iubească până la nebunie.

2. Greșeli în educație.

Încă din copilărie băieții sunt educați să-și rețină sentimentele, să fie puternici. La maturitate, ei se pierd atunci când văd lacrimile femeilor. Ei nu au fost învățați să manifeste milă pentru femeie, atunci când ea vrea asta.

În plus, femeile astăzi sunt mult mai puternice decât bărbații, de aceea mila din partea bărbatului poate fi privită drept umilire. Tocmai de aceea, bărbații preferă solicitările directe din partea persoanei iubite.

3. Psihologia specială a bărbaților.

Dacă femeia are nevoie de asistență și ajutor, atunci bărbatul în acest caz – liniște și atmosferă calmă. Suprasolicitarea la locul de muncă, cearta cu șeful, blocajele din trafic și alte probleme scoate bărbatul din realitate – el nici adevărul nu-l va auzi, nemaivorbind de aluzii.

Prin urmare, într-un astfel de moment este mai bine să-l lași în pace, pentru că el nu se va implica în rezolvarea „puzzle-ului” feminin.

4. Intuiția pentru supraviețuire.

Bărbatul este creat astfel încât să vadă doar obiectivul principal și nimic nu trebuie să-l distragă. Pe de altă parte, femeile își direcționează atenția asupra multor lucruri mici, pentru a picta întreaga imagine. În mod firesc, bărbații nu acordă atenție caracteristicilor distinctive, detaliilor, paletei de culori, sentimentelor, cuvintelor și dispoziției.

De aceea, nu vor înțelege niciodată de ce femeia iubită este supărată și tăcută.

5. Sugestii sunt peste tot.

După greșelile făcute, bărbații încep să vadă și să înțeleagă aluziile acolo unde acestea nu există. Dar din nou nu găsesc înțelegere în rândul femeilor! Bărbații nu pot înțelege unde este un indiciu sau o dorință directă, adevărul sau minciuna, ce este important și nu prea, urgent sau mai poate aștepta.

Conversația directă

Mintea masculină nu este în măsură să înțeleagă femeile: la ele ”ceva” poate fi ”orice”, un „nu” fără echivoc este înțeles ca ”probabil”, iar ”poate că” implică un „da” sigur. De aceea se și întâmplă ”ruptura” logicii masculine.

Prin urmare, fiecare bărbat vrea ca femeia iubită să vorbească direct despre ceea ce dorește:

”Vreau să primesc un buchet de flori” (nu „am văzut florile mele preferate în magazin”);

”Vreau să-mi cumperi acea rochie frumoasă” (nu indicii că nu are ce purta);

”Vreau să mă relaxez pe malul mării” ( nu o remarcă stupidă că nu a văzut marea niciodată).