Bărbatul care nu te mai iubește, va folosi aceste 7 fraze în conversații.

Bărbatul poate înceta să iubească femeia din diverse motive – plictiseală, reproșuri reciproce, absența fostei atracții, poate fi interesul pentru o altă femeie, acțiunile imparțiale din partea iubitei și multe altele. În același timp, el nu se grăbește să-și admită indiferența, pentru că există obișnuința, obligațiile care îi leagă și consecințele pot fi catastrofale.

Bărbatul se preface că totul este la fel de bine ca înainte. Și spune aceste fraze pentru a ascunde iubirea pierdută.

1. „Nu s-a întâmplat nimic, doar vreau să fiu singur”.

Bărbatul spune această frază, fiind trist și deprimat. Și dacă înainte, în momentele grele, societatea femeii îl ajuta să facă față dificultăților și să-și îmbunătățească starea de spirit, acum, dimpotrivă, el încearcă să fugă, să se închidă și să construiască un zid între el și femeie. Desigur, o astfel de schimbare este imediat sesizabilă.

2. „Da, sigur poți merge fără mine.”

Chiar dacă în acel loc se află fostul partener, nu-l preocupă acest lucru. Nu este gelos, nu se teme de nimic – de fapt, nu are deloc sentimente. El îi permite femeii să meargă oriunde și nici măcar nu se interesează de locul în care se află.

3. „Credeam că vei face asta singură.”

Bărbatul care nu-și mai iubește partenera, nici nu se preocupă să depună efort pentru ceva. De ce, dacă nu mai are sentimente pentru femeie și nu mai există necesitatea să o cucerească? Din anumite motive, el „tolerează” partenera pentru care nu mai simte nimic, așa că o lasă să ia inițiativa.

4. „Fă cum vrei”.

Bărbatul nu mai face planuri comune, nu participă și ignoră orice discuție. El reduce la minimum comunicarea cu femeia și ca răspuns la întrebările sau sugestiile ei, este întotdeauna de acord cu toate. Pare o detașare completă, este cufundat în lumea sa interioară și reduce la minim punctele de contact.

5. „Mi-ar plăcea să-mi petrec weekend-ul singur”.

Acum, bărbatul nu crede deloc că este obligat să-și petreacă weekend-urile și serile alături de femeia pe care nu o mai iubește, de aceea vorbește despre dorința de libertate personală. Brusc, are interese și hobby-uri noi, caută să se izoleze și să limiteze cât mai mult spațiul.

6. „Din banii economisiți îmi voi cumpăra o mașină.”

Bărbatul care nu mai iubește se separă de femeie. Acum ei nu sunt un tot întreg și acest lucru, desigur, afectează și sfera finanțelor. Partenerul devine zgârcit, diferențiază banii în „ai mei” și „ai tăi” și nu ajută deloc femeia. Nu mai au un buget comun, există finanțele personale ale bărbatului pe care le cheltuie pe nevoile și dorințele sale.

7. „Poate ar fi mai bine să stăm în tăcere?”

Bărbatul care nu mai iubește, este enervat de conversațiile nesfârșite ale femeii. Acum acestea îl înfurie. Desigur, el nu poate spune acest lucru în mod deschis, de aceea caută diverse motive pentru a comunica cât mai puțin cu partenera sa și pentru a minimiza interacțiunea.