Aceste 7 caracteristici fiziologice ale femeilor sunt neplăcute pentru bărbați.

Bărbații prin natura lor sunt creați să iubească femeile, să le admire, să le poarte în brațe. Ei iubesc grația noastră, farmecul, feminitatea, părul moale și curbele corpului. Dar femeile au, de asemenea, și caracteristici fiziologice care pot îndepărta bărbații. Și uneori acest lucru nu depinde de noi, este natura noastră, un accident sau o omisiune în grija de sine.

Aceste 7 caracteristici fiziologice ale femeilor sunt neplăcute pentru bărbați:

1. Vânătăile și zgârieturile

Bărbații idealizează femeia, văzând-o ca pe o creatură fragilă și tandră. Și atunci când găsesc vânătăi pe picioarele sau brațele lor, acest lucru le creează o stare de stupoare, confuzie. În mod inconștient, o astfel de deteriorare a pielii este asociată cu agresivitatea.

Creierul lor începe să semnalizeze că fie se confruntă cu o femeie stângace, fie cu cea care acceptă cruzimea cuiva. Și una și cealaltă le provoacă milă și dorința de a fugi.

2. Vocea aspră, răgușită sau prea zgomotoasă

Vocea feminină prea zgomotoasă respinge bărbații cu energia sa puternică. O femeie cu un astfel de discurs este percepută de bărbați ca fiind un amic sau un partener egal, și nu ca o potențială parteneră pentru relații romantice sau viitoare soție.

3. Pielea aspră pe coate și genunchi

Coatele și genunchii îngrijiți sunt pe placul tuturor bărbaților, fără excepție. În perioada de curtare ei ating cel mai des aceste părți ale corpului. Aspectul lor neîngrijit respinge bărbații la nivel fiziologic. Pielea dură și încrețită este asociată cu bătrânețea sau cu o boală.

4. Dinții galbeni

Dinții galbeni pot strica chiar și cel mai atractiv aspect. Această culoare a smalțului este asociată cu neglijența și probleme de sănătate. Bărbatul, care se uită la zâmbetul „însorit” al noii sale prietene, poate crede că ea nu-și spală dinții, fumează sau bea litri de cafea.

5. Apetitul slab

O femeie sănătoasă ar trebui să mănânce bine. O tânără palidă, slabă, care de abia se mișcă puțin probabil îi va provoca bărbatului emoții, cu excepția milei.

O femeie care mănâncă bine va cuceri bărbații, spunându-le astfel că nu are probleme de sănătate. Subconștient ei sunt mai dispuși să privească o astfel de femeie ca mamă a viitorilor copii.

6. Ochii înroșiți 

Ochii înroșiți din cauza unei nopți nedormite sau a unei ședințe îndelungate la computer pot îndepărta chiar și cel mai nepretențios bărbat. Nu, el nu va crede că ești un zombie, dar va suspecta că ai probleme de sănătate sau obiceiuri proaste.

7. Părul aspru

Ei bine, imaginează-ți că bărbatul își trece mâna prin părul tău și în loc să atingă buclele mătăsoase, el se împotmolește în părul aspru. Va simți doar dezamăgire. Și acest lucru nu este surprinzător, pentru că bărbaților le place naturalețea și moliciunea mult mai mult decât frumusețea artificială. Pentru a evita această situație, niciodată nu folosi fixativ și include balsam în rutina de îngrijire a părului.