5 obiceiuri feminine care atrag bărbații și îi fac să acționeze mai activ.

„Bărbatul trebuie…” este deviza a milioane de femei din întreaga lume. Bărbatul trebuie să câștige suficienți bani, să aibă avere, să glumească, să satisfacă femeia în pat.

Dar oare un bărbat „ideal” are nevoie de o femeie „obișnuită”?

Există câteva obiceiuri feminine care atrag bărbații și îi fac să acționeze mai activ.

1. Femeia nu se teme să-și arate sentimentele

Multe femei încearcă să-și ascundă sentimentele reale. Ele cred că trebuie să păstreze întotdeauna misterul și intriga. Bărbații însă iubesc atunci când totul este simplu. Și dacă femeia nu se teme să-și arate sentimentele, ea atrage imediat atenția asupra ei.

De asemenea, este important nu numai să-ți arăți sentimentele, ci și să acționezi. De exemplu, dacă femeia poate arăta tandrețe și afecțiune, atunci  bărbatul se simte iubit și dorit.

2. Ea îl surprinde cu un mic dejun delicios. 

Femeile moderne încearcă să renunțe la gătit, fiind prea ocupate cu cariera și menținerea frumuseții.

Dar orice bărbat vrea să simtă că femeia poate avea grijă de el. Astfel de obiceiuri încântă bărbații și cu astfel de femei ei pot construi relații serioase.

3. Îi place să petreacă weekend-ul fără planuri

Multe femei adoră să organizeze totul. Iar bărbaților nu le place când viața lor este un plan strict.

Pentru a te simți confortabil și a te bucura de proces, uneori merită să te abați de la planuri. Doar dorințele și acțiunile spontane aduc plăcere reală. Prin urmare, nu are rost să faci întotdeauna planuri.

4. Obiceiul de a-i șopti vorbe dulci la ureche

Acesta este un obicei intim. Doar femeia iubită poate face asta. Însă puține femei înțeleg că bărbaților le place acest gest. Ei se simt iubiți în acest moment. Merită să-i spui și cuvinte de dragoste sau propoziții interesante care îi vor aprinde imaginația.

5. Femeia adoră jocurile jucăușe

Majoritatea bărbaților sunt duri și trebuie să mențină imaginea. Femeia este o sursă de inspirație și energie pentru fiecare bărbat. Prin urmare, dacă râde și vine cu jocuri interesante, atunci atitudinea față de ea se schimbă imediat în bine.

De asemenea, bărbatul înțelege că are alături o femeie cu care nu-i este teamă să-și trăiască viață. Nemulțumirea constantă și chipul sumbru nu fac decât să sperie bărbații.