4 scuze ale femeii care pot distruge chiar și cea mai fericită căsnicie.

Din păcate, multe femei adesea își distrug căsnicia fericită cu propriile mâini. Fără să-și dea seama, ele găsesc numeroase scuze, în loc să caute soluții la probleme și să lucreze la relație în fiecare zi.

4 scuze pe care le folosesc femeile în încercarea de a evita problemele din relație.

1. “Vreau să avem o seară romantică, dar nu putem lăsa copiii cu nimeni.”

Da, copiii necesită mult timp, atenție și energie. Dar acesta nu este un motiv pentru a întrerupe relația cu soțul până când vor veni perioade mai bune, până „când copiii cresc”. Întotdeauna vor exista griji, dar iubirea poate dispărea pentru totdeauna.

De aceea merită să stabilești corect prioritățile, să-ți amintești că inițial ați fost voi doi. Întotdeauna puteți găsi o soluție de a petrece câteva ore împreună, angajând în prealabil o bonă sau apelând la ajutorul rudelor.

2. “Relația noastră ar fi mai bună, dar soțul nu depune eforturi.”

Te poți ascunde constant în spatele acestei scuze, fără a face primii pași. Dar acest lucru nu va schimba starea lucrurilor, iar relația cu soțul va rămâne la același nivel sau se va deteriora.

Da, iubirea nu este doar despre sentimente frumoase. Este multă muncă. Și fiecare partener are partea sa de muncă pentru care este responsabil. Prin urmare, înainte de a-ți învinovăți soțul pentru toate păcatele, ar trebui să-ți pui câteva întrebări. Ai făcut totul pentru a dezvolta relația? I-ai acordat suficientă atenție?

3. „Sunt atât de obosită, nu vreau să facem dragoste.”

Aceasta este o nevoie umană firească și trebuie satisfăcută. Renunțarea la ea sub pretextul oboselii este un pas către despărțire. Femeia ar trebui să înțeleagă un adevăr dacă nu vrea să-și distrugă propria căsătorie – timpul petrecut cu soțul ar trebui să fie întotdeauna o prioritate. Iar treburile pot fi amânate, anulate.

4. „Voi încerca să lucrez la relație, dar mai târziu. Acum îmi dedic tot timpul copiilor (carierei). “

Una dintre cele mai stupide scuze pe care o găsesc femeile. Din moment ce îți poți stabili multe obiective care trebuie atinse, poți găsi timp și pentru soțul tău. Atunci când timpul va trece, copiii vor crește și vor pleca, când veți construi sau cumpăra 3 case, deja nu va mai exista nicio relație cu soțul.

Obiective „de familie” comune – da, apropiere spirituală și atracție reciprocă – nu. Un gol și doi oameni străini pe care îi leagă doar copiii și un acoperiș deasupra capului.