4 afirmații spuse de celebrul actor Bruce Willis cu care merită să-ți începi ziua.

Oamenii sunt diferiți și fiecare trăiește în felul său, cu opiniile și principiile sale. Unii nu se pot opri, mereu se grăbesc undeva, la început își doresc o mașină, apoi un apartament, apoi o casă, întotdeauna au prea puțin. Alții pot sta 20 de ani la aceeași loc de muncă fără rezultate, în timp ce puteau obține multe lucruri.

Dar sunt sigură că oricui i s-a întâmplat cel puțin o dată să nu aibă suficientă inspirație și motivație pentru a face ceva, pentru a se dezlipi de canapea și a trăi la maxim.

Mulți oameni așteaptă ceva. Așteaptă absolvirea școlii, apoi căsătoria, apoi copiii să crească … Și astfel trăiesc în așteptare constantă … Dar viața nu stă pe loc, timpul trece. Și trebuie să începi chiar acum.

În căutarea unei surse de motivație, m-am oprit la afirmațiile actorului Bruce Willis. Unele dintre ele pot părea dure, dar cred că toți cei care le citesc, cel puțin pentru o clipă se gândesc la faptul că trebuie să trăiești și să te bucuri, să trăiești și să avansezi, totul depinde doar de tine.

„Viața nu este un film. Nu vor exista duble.”

Nimeni nu va crea niciodată pentru tine condiții de viață, nu-ți va căuta un loc de muncă nou, nu va cuceri femeia iubită, nu-ți va crea confort în casă… Trebuie să te ridici și să te miști pe cont propriu. Acum. Nu ai timp să aștepți. Timpul trece, trebuie să acționezi astăzi pentru ca mai târziu să nu regreți timpul pierdut și oportunitățile ratate. Viața nu poate rescrisă din nou.

„Opinia publică – este opinia celor care nu au fost întrebați.”

Întotdeauna, în fiecare zi, în orice situație trebuie să gândești cu mintea ta. Toți îți pot oferi sfaturi, dar pentru greșeli vei plăti singur.

Și câte probleme au oamenii că adesea le este teamă de opiniile altora, ei nu pot fi ceea ce vor să fie, le este frică să se exprime doar pentru că nu vor fi pe placul cuiva, că nu vor fi înțeleși … Însă viața este doar una și poți să te închizi în tine, să trăiești conform regulilor impuse de societate sau să fii tu însuți, să trăiești, să respiri profund și să te bucuri de fiecare clipă. Cui îi pasă ce cred alții.

„Invidia este periculoasă. Te distruge și îți poate strica prietenia și cariera într-o clipă “.

Nu invidia pe nimeni și nu îndrepta invidia spre dezvoltarea și perfecționarea de sine. Obține succes. Dacă un prieten a obținut ceva ce tu nu ai, încearcă  să fii fericit pentru el, pentru că nu este dușmanul tău. Și cel mai important lucru – aplică experiența lui, învață din greșelile sale în drumul către obiectiv, încearcă să gândești pozitiv și atunci vei avea orice îți dorești.

„Când eram băiat, oamenii de 45 de ani mi se păreau bătrâni. Acum nu simt povara anilor, dar văd riduri pe față. Am râs prea mult! În suflet sunt încă un tânăr de 25 de ani. Însă am renunțat la alcool. Atunci când ai copii, nu este bine să te îmbeți. Vreau să trăiesc mai mult pentru copiii mei și să alerg cu ei.”