Dacă nu ești sigură de aceste 5 lucruri, nu începe o relație serioasă cu bărbatul.

Dacă îți dorești cu adevărat o relație serioasă, nu doar o comunicare trecătoare, atunci nu te grăbi să începi o relație cu un bărbat chipeș. Asigură-te pentru început dacă este o persoană de încredere.

Multe femei își reproșează: ”Credeam că este special, bun, dar s-a dovedit a fi ca toți ceilalți. Minte și caută beneficii.”  Însă femeile nu conștientizează că ele însele atrag acest tip de bărbați.

Nu te poți îndrăgosti de prima persoană pe care o întâlnești. Pentru a te asigura că tu și bărbatul mergeți pe aceeași cale, trebuie să te convingi de următoarele lucruri:

1. Nu se gândește la alte femei?

Dacă bărbatul vorbește cu entuziasm despre relațiile cu fostele partenere, te compară în mod constant cu ele sau îl vezi mereu în cercul altor femei, ai un motiv serios de îngrijorare. Contactul constant cu alte doamne vă poate complica serios potențiala viață de familie. Mai bine caută pe altcineva, înainte să fie prea târziu.

2. Nu iubește prea mult munca?  

Pentru unii, acest sfat va părea ciudat, pe fundalul a mii de articole în care sunt criticați bărbații care nu știu să câștige bani. Însă relația cu un bărbat obsedat de muncă se va transforma rapid într-un triunghi amoros: „Tu-el-munca lui”, în care tu vei fi de prisos. Dacă bărbatul se dedică în totalitate muncii, nu va avea timp pentru familie. Vei trăi fără soț, iar copiii – fără tată. El nu are timp, este mereu la serviciu.

3. Știe să păstreze secretele tale?

Există bărbați care vorbesc despre toate detaliile vieții lor personale cu prietenii. Dacă bărbatul cu ușurință îți dezvăluie toate secretele, atunci nu te apreciază și nu te respectă. De regulă, astfel de bărbați sunt extrem de ipocriți și la un moment dat, te pot surprinde neplăcut. Este dificil să trăiești cu o persoană în care nu poți avea deloc încredere. Acest zid va crește în fiecare zi, iar la un moment dat va trebui să vă despărțiți.

4. Este dispus să-ți ofere ajutor?

Este foarte jignitor când bărbatul iubit îți întoarce spatele într-un moment dificil. Dacă bărbatul nu este dispus să te ajute, atunci care este rostul acestei relații?

5. Este de acord să-ți fie alături, indiferent de orice?

Aici, există un punct destul de subtil. La începutul unei relații, este foarte dificil să verifici acest lucru, iar bărbatul îți poate răspunde orice. Cu toate acestea, poți verifica. Întreabă-l:

”Ai putea continua relația cu o femeie care este grav bolnavă și trebuie îngrijită?

Dacă bărbatul îți răspunde categoric „Nu”, atunci te sfătuiesc să-i răspunzi „Nu” pentru comunicarea voastră ulterioară.

De fapt, principala întrebare la care trebuie să-ți răspunzi cinstit este: ”Aceasta este într-adevăr relația în care vreau să fiu astăzi, mâine și în viitor?” Dacă nu poți răspunde afirmativ, cel mai probabil această relație nu are rost.