7 subiecte pe care femeia nu ar trebui să le discute cu bărbatul.

Dacă fata vrea să fie interesantă pentru s*xul opus, în ea întotdeauna ar trebui să existe un pic de mister. La prima vedere, aceasta este o regulă banală, dar ea chiar funcționează.

Experții au enumerat mai multe subiecte tabu care, în opinia lor, pot distruge chiar și cele mai puternice relații.

Să fii sinceră este grozav, dar subiectele următoare ar fi mai bine de evitat.

1. Care sunt responsabilitățile bărbatului

Unele femei adoră să-i spună iubitului lor despre obligațiile bărbatului adevărat. Însă niciunui reprezentat al s*xului puternic nu-i place acest lucru.

Poți să te gândești și să analizezi, dar niciodată nu ar trebui să vorbești cu el despre asta.

2. Să-i oferi sfaturi legate de activitatea sa

Bărbații urăsc acest lucru. Singura excepție este atunci când el însuși cere sfatul. Femeia poate manifesta empatie, poate susține bărbatul. Dar dacă nu înțelege absolut nimic în afacerile lui, ar fi mai bine să nu-i ofere sfaturi.

3. Să-i spui cât de populară ești în rândul bărbaților.

Nu trebuie să te porți de parcă vrei să stăpânești toți bărbații din lume. Doar o fată stupidă îi poate provoca gelozie iubitului ei. În acest caz, bărbatul vede doar nesiguranța femeii.

4. Problemele financiare și fostul partener. 

Subiectul banilor este întotdeauna o sursă de tensiune intensă. Tânărul nu vrea să se implice în aceste nuanțe și mai ales în ceea ce a fost între tine și fostul partener.

5. Fostul partener și infidelitatea

Dacă fata vorbește despre fostul iubit, bărbatul poate crede că ea încă se mai gândește la el. Aceste conversații inevitabil se vor termina cu o ceartă.

6. Fostul partener și suferința ta

Este interzis să-i spui iubitului tău despre cum te-ai simțit cu fostul partener. Și nu ar trebui să vorbești despre suferința ta, el nu are nevoie să știe asta. Bărbatul poate crede că în acest moment este al treilea. În plus, el poate înțelege că îl vei trata la fel.

7. Cerințele tale față de partener

Nu manifesta dorința de a-l învăța să facă ceea ce ai nevoie. Unele doamne sunt sigure că merită mai mult și le spun bărbaților ce și cum trebuie să facă. Un bărbat adevărat, nu va permite să fie condus.