Cum înțelegi dacă soțul te mai iubește? 5 situații care te vor ajuta să răspunzi la această întrebare.

Pentru mine, dragostea este reacția acelei părți a creierului responsabilă de construirea unor conexiuni neuronale emoționale complexe, cu expresia acestei emoții complexe în gânduri, cuvinte și acțiuni.

Pe baza acestui lucru, vom analiza câteva situații pentru a răspunde la întrebarea de bază: ”Cum să înțeleg dacă soțul mă mai iubește?”

1. Bărbatul nu-ți mai spune că te iubește

O persoană normală, netraumatizată, știe să combine patru componente principale: sentimentele, gândurile, cuvintele și acțiunile. Cu toate acestea, există bărbați cărora în copilărie li s-a impus modelul de comportament în care exprimarea verbală a sentimentelor era o manifestare a slăbiciunii. Dacă bărbatul tău este omul acțiunilor, nu a cuvintelor, atunci acesta este modelul său de educație. Nu merită să-l schimbi. Trebuie doar să fii conștientă de acest lucru.

2. Bărbatul își trăiește viața.

Înainte de a crea o familie, un cuplu normal discută și ajunge la un acord despre ce doresc în viitor: o casă, copii, o carieră prosperă, crearea și dezvoltarea unei afaceri – cine și ce rol joacă în asta.

Dacă de la început a existat o separare a rolurilor, care a dus la faptul că fiecare își trăiește viața, atunci trebuie să rescrieți scenariul de viață, în caz contrar, se va ajunge la distrugerea familiei.

3. Bărbatul a obosit de viața de familie

Nu poți obosi de ceea ce este interesant. Poți obosi doar de monotonie sau de povara excesivă a responsabilităților, în care există doar forma „ești obligat”, fără odihnă și plăceri după muncă.

Ce puteți face în acest caz? Așezați-vă la masa de negocieri, slăbind povara responsabilităților, îndepărtându-vă de rutină, adăugând momente plăcute de relaxare și făcând-o împreună.

4. Bărbatul este interesat de altă femeie

Din nou, poți pierde interesul doar pentru ceva familiar, monoton. Interesul pentru alte femei nu apare, cu excepția cazului în care bărbatul tău este din categoria ”Casanova„, care din cauza stimei de sine scăzute vrea să-și  confirme importanța printr-un număr mare de femei.

Ce să faci? În primul rând, trebuie să înțelegi ce îi lipsește în tine și apoi să înțelegi de ce tu nu arăți față de el comportamentul dorit. Este important să te schimbi tu însăți. Schimbându-te, vei atrage 10 bărbați care vor fi interesați de tine, iar soțul tău va sta în rând și va tinde să ocupe primul loc.

5. Dacă bărbatul nu te iubește merită să trăiești cu el? 

Puteți trăi împreună având o relație bazată mai mult pe prietenie, decât pe iubire, puteți trăi de dragul copiilor, fără a avea interese comune, vă puteți ascunde de „lumea periculoasă”, având sentimentul de singurătate profundă. Aici fiecare decide pentru sine.

Nu pot răspunde dacă merită să trăiești cu cineva care nu te iubește, totul depinde dacă vrei să privești în caleidoscop și să-l umpli cu sticlă colorată, deoarece se poate întâmpla ca, după despărțirea de bărbat să rămâi singură, iar în interior să nu ai nimic. Acolo nu ești interesantă nici pentru tine, nici pentru alții și te va cuprinde un sentiment de singurătate mai puternic decât în căsătorie. Aici este important să te înțelegi și apoi să acționezi.