6 motive pentru care unele femei aleg singurătatea și se bucură de ea.

Probabil, fiecare dintre noi cunoaște o femeie care trăiește singură și în același timp este complet fericită. Ea nu este mereu în căutarea unui bărbat și nu-și face griji pentru viața personală.

De ce se întâmplă asta și cine este femeia care nu are nevoie de bărbat?

1. Relațiile din trecut i-au adus doar dezamăgire

La un moment dat, această femeie a fost într-o relație care s-a destrămat și a lăsat o amprentă dureroasă în sufletul ei. S-a recuperat greu, dar experiența negativă a fost atât de puternică încât nu a mai dorit să încerce din nou. Femeia a luat decizia de a rămâne singură pentru ca nimeni să nu-i provoace suferință.

2. Nu vrea să-și asume responsabilitatea pentru o altă persoană.

Viața acestei femei este destul de favorabilă – are un loc de muncă și prieteni buni, nu i se întâmplă șocuri, totul curge lin. Femeia nu vrea să schimbe nimic în viața ei și să-și asume responsabilitatea pentru o altă persoană. Este mulțumită de situație, pentru că acesta este genul de viață pe care și-l dorea – calm, fără furtuni. Ea are admiratori, dar nu se grăbește să se apropie de niciunul dintre ei.

3. Este concentrată pe afacerea sa și nu vrea să se distragă începând o relație de iubire.

Femeie refuză în mod deliberat întâlnirile cu bărbații. A obținut succesul cu un preț prea mare și nu este dispusă să riște totul de dragul unui bărbat. În ciuda faptului că în viața ei nu există romantism, ea nu se simte mărginită, deoarece este ocupată și concentrată pe ceea ce iubește.

4. Întâlnește doar personaje negative

Poate că femeia nu ar fi împotrivă să înceapă o relație, dar își cunoaște valoarea și vrea să întâlnească un bărbat demn, capabil să o facă fericită. Din păcate, această femeie nu întâlnește astfel de domni.

Bărbații pe care îi cunoaște nu corespund în niciun fel standardelor sale. Iar ea cu siguranță nu-și va conecta viața cu un ciudat sau un ratat, de aceea preferă să fie singură.

5. În viața ei există oameni cărora le oferă grijă

În ciuda absenței unei relații romantice sau a unei căsătorii, ea nu se simte singură. Are oameni apropiați care au nevoie de ea. Poate fi un copil pe care îl crește singură și dragostea pentru el îi umple întreaga ființă.

De asemenea, pot fi nepoții iubiți, prietenii apropiați – oameni de care este atașată. Ea nu se simte singură, deoarece există o persoană în viața ei care o face fericită. Și ea la rândul său, îi oferă toată dragostea, grija și tandrețea.

6. De la prietenele sale aude doar plângeri despre bărbați

Cineva se plânge că soțul dispare constant la muncă și nu-i acordă atenție, cineva se plânge de lipsa de bani, pentru că soțul nu vrea să câștige. Cineva a fost înșelată – există o mulțime de povești și toate indică faptul că este extrem de dificil să găsești o relație ideală. După ce a văzut suficiente exemple din viața prietenelor apropiate, femeia decide să nu-și asume riscuri și să nu-și lege viața cu niciun bărbat.