4 greșeli pe care le face femeia și relația se destramă din vina ei.

Atunci când relația este la început, partenerii simt euforie, iar defectele celuilalt rămân invizibile. În timp, ies la iveală trăsăturile negative, obiceiurile și interesele de viață.

Există 4 situații care duc la destrămarea relației din vina femeii.

1. Bărbatul este obligat să o facă fericită. 

Desigur, orice bărbat trebuie să arate anumite semne de atenție. Dar este totul atât de simplu? Majoritatea femeilor sunt sigure că bărbatul este cel care trebuie să facă primii pași, să o surprindă, să-i ofere cadouri.

Aceasta nu este o abordare corectă, pentru că într-o relație ambii trebuie să depună eforturi. Nu merită să te bazezi doar pe bărbat și să aștepți acțiuni decisive din partea lui.

Din anumite motive, femeile uită că bunăstarea și confortul depind doar de ele. Iar bărbatul trebuie să fie un sprijin, omul care va fi întotdeauna alături. Relația pe principiul ”ești obligat” are foarte puține șanse să dureze mult timp.

2. Bărbatul nu este perceput ca bărbat

După câțiva ani de relație, romantismul dispare, apare viața cotidiană și realitatea. În această perioadă, multe femei nu manifestă nicio atenție, iar experimentele în dormitor nu mai sunt prezente în viața de cuplu. Bărbatul pentru femeie este doar un coleg de cameră care trebuie să respecte anumite reguli.

Și conform statisticilor psihologilor, peste 65% dintre cupluri trăiesc în acest mod. Majoritatea bărbaților și femeilor nu se simt fericiți, iar despre iubire nici nu poate fi vorba. Situația poate fi corectată doar dacă îți vei face bărbatul să se simtă încă dorit.

3. Personalitatea bărbatului nu contează

La începutul unei relații, femeia admiră tot ce face bărbatul, îi admiră simțul umorului, trăsăturile comune etc. În timp, bărbatul devine doar un bărbat, nimic mai mult. Nu există personalitate, prin urmare, nici interesele sale nu mai contează.

Iar atunci când se întâmplă acest lucru, în relație începe cea mai profundă criză. Bărbatul încetează să-și mai simtă valoarea, ceea ce înseamnă că va arăta un comportament similar față de femeia sa.

4. Femeia nu oferă nimic, doar ia. 

Bărbatul are mai multe responsabilități decât femeia. El trebuie să aducă bani, să nu ascundă nimic, să facă surprize și să depună eforturi până la final.

Femeia uită că și bărbatul vrea să primească ceva în schimb. Dar, se întâmplă situația în care ea doar cere, fără să se întrebe ce simte bărbatul în acest moment. Ea obișnuiește atât de mult să consume și să primească, încât uită complet de reciprocitate.

Dacă nu există un răspuns din partea femeii, atunci relația se destramă.