Amanții. Cum și de ce s-au despărțit?

Situația este destul de banală, dar mi s-a întâmplat. Suntem de aceeași vârstă. Avem peste 38 de ani. Eu sunt căsătorită, el este căsătorit. Și nu voi spune că suntem nefericiți în căsătoriile noastre, totul este în regulă. Dar a apărut o pasiune între noi și nu i-am putut rezista, așa a început totul. Eram înnebuniți unul de celălalt, ca o obsesie, ca doi dependenți de droguri. Îmi spunea că s-a îndrăgostit ca un adolescent. Mă adora și mă venera. Mental înțelegeam că bărbatul simte euforie, este îndrăgostit și poate spune orice.

Așa ne-am întâlnit aproximativ o jumătate de an. Totul era ca într-un basm. Apoi au început problemele … Mutarea într-un nou apartament,  renovarea, copilul mic – era copleșit de griji. Ne întâlneam mai rar și simțeam că este cumva mai rece și distant. Dădea vina pe oboseală. Apoi am încetat să ne vedem, dar țineam legătura în fiecare zi, îi era foarte dor și îmi cerea să am răbdare și să aștept. Spunea că sunt probleme temporare care se vor termina curând și totul va fi la fel, poate chiar mai bine. Am așteptat … până când a dispărut complet din viața mea. Într-o zi a încetat să-mi scrie și să mă sune. A plecat, fără să-și ia rămas bun…

Nu suport acest lucru! Dacă vrei să închei relația – spune-mi, de ce să dispari? A fost un gest urât din partea lui. În cele din urmă suntem oameni adulți, de ce să dispari în acest mod și să provoci durere? De la început era clar că această relație nu va fi pentru totdeauna, dar ce te împiedică să rămâi om?

Mult timp mi-am făcut griji, m-am chinuit cu tot felul de gânduri, dar nu l-am deranjat. El și-a făcut alegerea. Bărbatul nu scrie și nu sună doar în două cazuri: când a murit sau când nu vrea.

Ciudat este că după aceea mi-a monitorizat paginile de pe rețelele sociale, mi-a analizat toate poveștile de pe Instagram … Dar niciodată nu mi-a scris nimic. L-am blocat, ca să nu mai fie la curent cu viața mea, să nu-l mai văd și să nu mai știu nimic despre el. Cine ar fi crezut că această relație se va încheia atât de ridicol…