6 fraze care vor ajuta bărbatul să înțeleagă că relația cu femeia nu mai poate fi salvată.

Adesea bărbații sunt puși în situația să facă o alegere – să continue relația cu femeia sau să pună punct. Chiar dacă există copii și o viață comună bine pusă la punct, nu merită de continuat dacă viața s-a transformat într-o muncă grea.

Unele expresii feminine trădează atitudinea lipsită de respect față de bărbat. Dar, din păcate, bărbații adesea nu le aud!

Iată ce te va ajuta să înțelegi că relația s-a epuizat și puțin probabil mai poate să fie salvată:

1. “Am obosit de tine. Nu vreau te văd!” 

Declarațiile similare vorbesc despre răcirea sentimentelor și dorința femeii de a ”scăpa” de bărbat, doar că nu a decis cum. Când decide, o va face cu siguranță. Ea doar se gândește cum să iasă ”uscată din apă” și să suporte pierderi minime – materiale și morale.

2. „Am visat la un altfel de soț!”

Bărbatul, auzind o astfel de frază, își simte insignifianța și înstrăinarea! Exact așa sună dezamăgirea feminină. Poate că femeia te-a comparat deja cu un alt bărbat, și-a dat seama că este mult mai bun decât tine și ea merită mai mult decât are acum.

3. „Poate în sfârșit începi să câștigi suficienți bani?” sau „Ești bărbat – trebuie să mă întreții”.

Nici nu trebuie să intri în detalii după aceste declarații pentru a înțelege că femeia este mercantilă și te folosește pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții și, în mod clar, nu intenționează să înțeleagă problemele tale.

De ce nu pleacă? Nu se grăbește. Încă nu a găsit o „sursă” nouă, iar cea veche mai funcționează. Oricât de mult efort ar depune bărbatul, acestei femei mereu îi va lipsi ceva. Cea mai bună opțiune este să pleci, înainte de a te pierde complet.

4. „Nu acum, hai să discutăm problema ta mai târziu.” sau ”Nu am timp să-ți ascult plângerile, sunt obosită.”

Femeia pare să sugereze – nu-mi pasă de problemele tale! Cu astfel de fraze, nu este interesată de preocupările partenerului! Ea nu te va ajuta, ci mai degrabă va adăuga critici sau reproșuri, agravând și mai mult situația.

5. „Acesta este copilul meu și eu decid cum să-l cresc.”

Această frază vorbește despre înstrăinarea bărbatului și lipsa dorinței de a-l face parte din viața lui spirituală. Femeia face diviziuni și a început cu cel mai sacru – cu copilul. Apropo, după asemenea expresii, există un motiv să te gândești să faci un test ADN!

6. “Am nevoie de un bărbat adevărat!”

Această frază ar trebui să pună punct relației voastre, întrucât nu corespunzi așteptărilor ei. Cu siguranță femeia te-a comparat și știe ce va fi mai bine pentru ea, din moment ce te pune în categoria „fals”.

Foarte des, frazele de mai sus sunt rostite de femei într-o ceartă sau atunci când bărbatul tinde să participe în viața de familie, dar ea are alte planuri de viitor. Dacă astfel de afirmații sunt obișnuite, are sens să te gândești că relația s-a epuizat.