Dacă ai observat în comportamentul femeii aceste 5 semne, nu ezita să te desparți de ea.

Astăzi vom aborda un subiect delicat precum este comportamentul feminin. Sau, mai precis, semnele din comportamentul femeii, care indică clar că relația cu ea nu te va face fericit.

1. Te umilește în public 

Atunci când femeia își permite să strige la tine în prezența altor oameni sau să facă scandal, avertizeaz-o mai întâi că nu intenționezi să tolerezi o asemenea atitudine din partea ei. Dacă nu înțelege avertismentul, nu ezita să o părăsești. Această lipsă de respect vorbește despre faptul că nu are sentimente calde față de tine.

2. În viața ei există și alți bărbați

În viața ei există alți bărbați, prezența cărora nu o deranjează deloc. Ea îi prezintă ca fiind prieteni din copilărie, colegi, cunoștințe vechi. Avertizează-o imediat că nu vei tolera niciun prieten-bărbat în preajma ei. Dacă nu înțelege, despărțirea e cea mai bună soluție.

3. Site-urile de întâlniri

Ai observat că iubita ta s-a înscris pe un site de întâlniri. Probabil îți spune că a făcut-o din plictiseală, doar de dragul comunicării. Dar acest pas – este un semn clar că femeia nu e interesată de tine. A plecat în căutarea atenției masculine. Te-a scuipat direct în suflet.

4. Opinia ta nu înseamnă nimic 

Nu-i pasă ceea ce crezi. Femeia nu te mai consultă în diferite probleme și face ceea ce își dorește. Desigur, ea poate avea propria opinie. Dar într-o relație sănătoasă este esențial să ții cont și de opinia partenerului.

5. Întâlnirile cu prietenele în cluburi 

Îi place să petreacă timpul cu prietenele sale în diferite cluburi și nu i se pare ceva în neregulă. Spune-i că nu vezi nimic greșit în asta, în cazul în care o face în compania ta. Altfel, părăsește-o. Nu ai nevoie de o persoană atât de frivolă.

Sunteți de acord cu aceste afirmații?