Având aceste 4 concepții greșite, femeia singură își distruge relația cu bărbatul.

Ce femeie nu visează să construiască o relație puternică cu partenerul ei de viață? Probabil fiecare, dar nu orișicine poate realiza acest lucru. De ce? Pentru că are aceste 4 concepții de viață greșite:

1. ”Bărbatul este obligat să mă facă fericită.”

Din păcate, multe femei cred că este suficient să înceapă o relație și garantat vor fi fericite. Aceste doamne cred că bărbații trebuie să facă totul pentru a le îndeplini visurile.

Dar ele uită că sentimentul de fericire depinde doar de noi înșine. Femeia ar trebui să se îndrepte singură spre obiectivele sale, iar rolul bărbatului – este sprijinul și ajutorul. Acesta este singurul mod de a evita dezamăgirea.

2. Bărbatul nu mai este perceput ca bărbat.

În timp, femeia se obișnuiește cu partenerul ei și nu-l mai vede ca pe un obiect de admirație. Dar numai de femeie depinde cât de puternică va fi energia lui masculină.

Da, și bărbații adesea se relaxează, nu mai fac fapte pentru femeia iubită. Dar o mică parte din vină totuși o poartă femeile. Ele încetează să-și motiveze partenerul, uitând uneori să-i spună un simplu „mulțumesc”.

3. Neatenția față de interesele și personalitatea bărbatului. 

Doar basmele se termină cu nuntă. În viață după acest eveniment, totul de abia începe. Însă femeile uită adesea acest lucru. Desigur, nu toate doamnele, dar o parte semnificativă din ele, par să-și scoată măștile imediat ce pe degetul lor apare o verighetă.

Treburile și grijile gospodărești trec pe primul plan. Se fac planuri pentru a cumpăra o mașină, un frigider, un apartament. Acum, bărbatul trebuie să se gândească la familie, să lucreze zi și noapte pentru binele ei, să urmeze un plan clar elaborat. Ce se întâmplă în cele din urmă? Relația se încheie, dragostea dispare și cei doi parteneri sunt uniți doar de viața comună.

4. ”Este mai bine să fii iubită decât să iubești.”

Numai în relațiile comerciale poți juca acest joc și nu pentru mult timp. Iar în dragoste, este foarte important schimbul reciproc de energie. Nu poți construi o relație armonioasă, dacă unul dintre parteneri își pune toată energia în ea, iar celălalt acceptă „darurile”. Respectul reciproc, înțelegerea, dialogul, neprezentarea ultimatumurilor și cerințelor – acesta este cimentul relațiilor.