Oare alți bărbați au nevoie de fosta ta parteneră?

Bărbatul întotdeauna își pune o astfel de întrebare, atunci când femeia îl părăsește. Oare alții au nevoie de ea?

În mintea sa, el o idealizează. I se pare că ea va fi mai fericită cu noul iubit. Își reproșează că nu a fost capabil să o facă fericită. Și astfel i se reduce stima de sine.

Adevărul este că alții „au nevoie” de fosta ta parteneră. Și numai un procent foarte mic pentru o relație serioasă. Bărbații sunt interesați mai mult de intimitate.  Și atât timp cât noul iubit simte atracție pentru această femeie, el va trece cu vederea multe lucruri. De exemplu, faptul că ea cândva și-a distrus căsătoria. Sau că are copii din fosta relație.

Cel mai probabil, el a mințit-o, iar femeia l-a crezut. Și-a urmat emoțiile. Dar știm ce vor bărbații. Și mai devreme sau mai târziu, femeia va avea cerințe, iar bărbatul va refuza să-și asume responsabilitatea. În cele din urmă, ea va înțelege că dacă tu ai fi un bărbat normal – ai fi avut grijă de ea, ai fi iubit-o, ai fi educat copii voștri. Că tu ai fost cea mai bună persoană din viața ei, dar, din păcate, te-a schimbat pentru o opțiune mai bună (așa credea inițial), dar s-a dovedit a fi și mai rău. Ea va înțelege că a fost înșelată. Că bărbații au nevoie doar de un singur lucru – intimitate. Că au mințit-o, apoi au fugit.

Concluzie: Alții au nevoie de fosta ta parteneră, dar numai pentru a-și satisface cea mai importantă nevoie. Rareori cineva îndrăznește să-și asume povara responsabilității când vine timpul să o facă. Ea va înțelege asta, dar va fi prea târziu.

Și nu te gândi că va fi mai fericită cu el. Va fi. Dar numai la început cât durează atracția. Apoi își va aminti de tine și va regreta.