Dacă femeia își permite aceste 7 lucruri, pleacă de la ea!

Bărbați, plecați de la femeia care își permite aceste 7 lucruri!

1. Se schimbă foarte mult în comunicarea cu alte persoane.

Cu tine, femeia este dulce și prietenoasă, dar atunci când vorbește cu alte persoane, se schimbă – este iritabilă, nepoliticoasă și arogantă. Poate că „prințesa” ta creează în mod deliberat imaginea unei zâne bune, folosind-o ca metodă eficientă de manipulare. Este mai ușor să pleci acum, altfel riști să fii sub papucul ei.

2. Te umilește periodic, comparându-te cu alți bărbați.

Orice cuvinte și acțiuni care au un sens umilitor – sunt inacceptabile. Dacă femeia face acest lucru, atunci obiectivul ei principal este să te transforme într-o creatură confortabilă. Bărbatul umilit este mai ușor de manipulat! Nu ceda, pleacă.

3. Insistă constant că îi datorezi ceva.

Volumul cerințelor în fiecare an doar va crește! Puțin probabil își va modera ardoarea și, orice ai face – întotdeauna va găsi o greșeală. După un timp, nici nu vei observa cum pășești cu capul în jos, uitând de obiectivele tale. Încetează să-i satisfaci necondiționat capriciile, pleacă.

4. Te grăbește să te căsătorești cu ea.

Fata vrea să se căsătorească și îți spune direct că este timpul să o ceri de soție. Îți spune că ești destinul ei și nu trebuie să pierdeți timpul. Ștampila din pașaport nu rezolvă nimic. Nu te grăbi să faci acest pas, până când nu înțelegi adevăratul motiv al grabei!

5. Și-a înșelat fostul partener și nu se consideră vinovată.

Toată lumea se poticnește și face greșeli. Dar este extrem de important să conștientizezi ceea ce ai făcut și să-ți admiți vinovăția. În caz contrar, infidelitatea se transformă într-un viciu. Femeile care au înșelat o dată, cu siguranță o vor face din nou. Este timpul să pleci.

6. Refuză să te ajute atunci când ai nevoie.

Te afli într-o situație dificilă și ai nevoie de sprijinul persoanei dragi, iar prietena ta nu vede o problemă în ceea ce s-a întâmplat. Ea nu are sentimentele sincere. Eliberează această femeie și construiește o relație sănătoasă.

7. Petrece timpul în secret cu un alt bărbat.

În acest caz nu poți continua relația. Sau ești foarte îndrăgostit de această persoană și nu ești conștient de acțiunile tale. Nu este prea târziu să te ”trezești” și să pleci cât nu e prea târziu.

Fetele moderne care au un astfel de comportament, provoacă bărbații până când apare cineva mai puternic, mai viclean, care nu se frânge, ci oprește revolta și permisivitatea feminină! Nu-ți pierde vigilența și în niciun caz nu-i permite să te supună.